Case

Hiilineutraali ruokaketju on Atria Suomi Oy:n tärkein tavoite

Atria laajentaa aurinkopuistoaan ja kaksinkertaistaa nykyisen paneelitehon. Yritys rakentaa yhdessä Solarigo Systems Oy:n kanssa Atrian Aurinko -aurinkovoimalan laajennuksen Nurmon tehtaan yhteyteen. Uusiutuvan energian hyödyntäminen ja energiaomavaraisuus ovat Atrialle tärkeitä tavoitteita hiilineutraalisuustavoitteemme lisäksi.

Takaisin töihin Mölkyn voimalla

Lahden Työn Paikka Oy on ensimmäinen yritys, joka on saanut kaikki kolme Suomalaisen Työn Liiton myöntämää merkkiä. Yritys sai Yhteiskunnallinen yritys -merkin, koska se valmentaa pitkäaikaistyöttömiä takaisin työelämään ja käyttää hankkimansa tuoton yhteiskunnallisen toimintansa jatkuvaan kehittämiseen.

Validiuksen valtteina kohtuullisuus ja kotimaisuus

Perintätoimistot voivat ihmisten mielissä näyttäytyä epämääräisinä ja jopa härskeinä. Tämä johtuu siitä, että alalla on käytetty hyväksi perintälakien laveutta. Perintäpalveluja käyttävät yritykset eivät aina välttämättä ole edes tietoisia siitä, millaisiin summiin perintätoimistot ovat maksut nostaneet prosessiensa aikana.

Kaunialan Sairaala vaalii yhteisöllisyyttä ja kodikkuutta

Perinteikäs Kaunialan Sairaala Oy pitää yllä sotainvalidityöhön liittyvää veljeshenkeä myös laajennettuaan asiakaskuntaansa. Nykyään se tarjoaa hyvinkin eri ikäisten ja eri tilanteissa olevien asiakkaiden kuntoutus- ja hoivapalveluita.

Vastaamo tuo mielenterveyspalvelut lähelle

Psykoterapiakeskus Vastaamo tarjoaa mielenterveys- ja käytöshäiriöiden ennaltaehkäisyä, hoitoa ja kuntoutusta. Noin miljoona suomalaista kärsii mielenterveys- ja käytöshäiriöistä. Puolet heistä hakee apua, mutta vain noin neljännes heistä sitä saa.

Veikkauksen valtti on vastuullisuus

Valtion omistama Veikkaus tekee voittoa yli 500 miljoonaa euroa vuodessa, ja opetus- ja kulttuuriministeriö päättää varojen käytöstä. Tukea saavat useat eri toimijat liikunnan, taiteen, tieteen ja nuorisotyön aloilla. Raha siirtyy näin pelaajilta yhteiskunnan hyväksi.

Diakoniatyötä Porin seudulla

Länsi-Suomen Diakonialaitoksen säätiö ja PDL-Palvelut Oy tuottavat pääasiassa sosiaali- ja terveyspalveluja useille eri väestöryhmille, mutta ennen muuta ikäihmisille. Tavoitteena on luoda peruspalvelujen lisäksi arjen iloja pienillä ideoilla.

Askolan Puhti putsaa putipuhdasta

Pesula-, kiinteistönhoito- ja siivousalan palveluja tuottava Askolan Puhti työllistää pitkäaikaistyöttömiä ja osatyökuntoisia 5000 asukkaan kunnassa.

Niemikotisäätiö tukee Helsingin mielenterveysasiakkaita

Helsingin kaupungin tytäryhteisö Niemikotisäätiö tekee ennaltaehkäisevää mielenterveystyötä ja auttaa mielenterveyskuntoutujia esimerkiksi asumispalvelujen avulla. Vuosittain jopa 2000 aikuista helsinkiläistä käyttää säätiön palveluja.