Pisa Designin Formex Formidable –ehdokkuus & Habitare ja Tokion IFFT Interior Lifestyle Living -messut

Huraa, Pisa Design sai Formex Formidable -ehdokkuuden! Elokuussa olimme Tukholmassa Formex-messuilla. Pisa Design oli tällä kertaa mukana Design From Finland -yhteisosastolla. Oli huikea tunne, kun kansainvälinen ammattilaisjury valitsi Pisa Design -pellavapöytäliinan Formex Formidable -muotoilupalkinnon saajaehdokkaaksi. Jury ja kansa valitsevat kilpailun voittajan tammikuussa.

Olin todella otettu ehdokkuudesta! Se innoittaa minua luomaan taas uutta. Linkki äänestykseen: http://mail.stockholmsmassan.se/b.aspx?vi=12&vid=1183&ucrc=77C6E7E1

Habitare ja Tokion IFFT Interior Lifestyle Living -messut

Syyskuun 9.–13. on taas Habitaren aika. Messukeskuksessa Pisa Designin osastolla 6k70 esittelen uutta mallistoani. Tuotteita voi tuttuun tapaan ostaa suoraan osastolta. Lämpimästi tervetuloa!
Marraskuussa on vuorossa ihmeellinen Japani. Pisa Design on mukana Tokion TIFFT Interior Lifestyle Living -messuilla 25.–27.11. Tuotteeni ovat kiertäneet näyttelyssä Japanissa ennenkin, mutta minulle tämä on ensimmäinen kerta nousevan auringon maassa, joten odotan marraskuuta innolla.

Uusi mallisto: “Kerroksellisuus, juuret, runous, kaipuu ja kaiho”

Näistä inspiraatiosanoista syntyi uusin Pisa Designin mallisto. Kerroksellisuus on moniulotteista, monivivahteista, monimerkityksellistä. Haluan, että tuotteissani säilyy yllätyksellisyys ja asiakas saa oivaltamisen ilon. Juureni ovat syvällä traditiossa ja käsityöläisyyden ytimessä. Runous, kaipuu ja kaiho saavat minut tavoittelemaan unelmia, uutta ja tuntematonta. Kangaspuissa kaikki tämä käsitteellinen muuttuu käsinkosketeltavaksi. Ajatuksesta tuotteeksi.

Funktionaalisuus on minulle tärkeää, koska haluan valmistaa tuotteita, joilla on tarkoitus ja jotka kestävät jokapäiväistä elämää. Yhtä tärkeä Pisa Designin elementti on ekologisuus. Materiaalit ja valmistusmenetelmät ovat luonnolle, tekijöille ja käyttäjille turvallisia. Hukkapalat on minimoitu ja nekin käytetään tarkkaan hyväksi prototyyppien ja näytetilkkujen valmistamisessa. Kalannahkatuotteet valmistetaan elintarviketeollisuuden sivutuotteesta. Vanhat videonauhat kudotaan pellavan kanssa ainutlaatuisiksi sisustustuotteiksi ja käyttöesineiksi, joilla on tarina.

Satu Somero, Pisa Designin muotoilija ja yrittäjä
satu.somero@pisadesign.fi
044 567 8463
www.pisadesign.fi