Tregren kehitti mobiiliohjattavan keittiöpuutarhan

Avainlippu- ja Design from Finland -merkeillä varustettu suomalainen cleantech-yritys Tregren on kehittänyt uuden ja nopeamman tavan kasvattaa salaattia, yrttejä ja vihanneksia sisätiloissa. Tregren suunnittelee ja valmistaa kuluttajille suunnattuja kaupunkiviljelytuotteita, joita käytetään pääsääntöisesti sisätiloissa.

”Kuten ihmisillä, myös jokaisella kasvilla on omat erityistarpeensa. Jotkut kasvit vaativat enemmän vettä ja valoa kuin toiset. Myös ravinteiden tarve vaihtelee suuresti eri kasveilla. Tämä on monen mielestä niin haastavaa, että keittiöpuutarha jää hankkimatta. T-series-tuoteperheen avulla haluamme raivata nämä esteet ja tarjota helpon sekä tehokkaan ratkaisun keittiöpuutarhan hoitoon”, sanoo Tregrenin CVO ja perustaja Markus Nilsson.

Uudet T-series-keittiöpuutarhat yhdistävät teknologian ja helppokäyttöisyyden kaupunkiviljelyyn. Tregrenin kehittämä Active Growing Technology™ mahdollistaa kolme kertaa nopeamman kasvun yhdistämällä vesiviljelyn, viimeisimmän kasvuvaloteknologian ja kasvuravinteet. Tregren julkistaa nyt myös uuden Smart Gardener™ -sovelluksen osana uutta T-series-tuoteperhettä. Sovellus ohjaa kotipuutarhaa luomalla eri kasvien vaatimuksien mukaiset kasvuolosuhteet. Smart Gardener™ toimii sekä Android- että iOS-laitteissa.

T-series-tuoteperhe käsittää kolme tuotetta: Tregren T3 on sopiva pienille kotitalouksille sekä aloitteleville puutarhureille, Tregren T6 on perheystävällinen keittiöpuutarha, jossa jokainen voi kasvattaa suosikkiyrttinsä ympäri vuoden, ja Tregren T12 on suunniteltu suuren kulutuksen kotitalouksille sekä työympäristöön, joissa tarvitaan jatkuvaa satoa. Tuotteet tarjoavat kotipuutarhureille mahdollisuuden viljellä yli sataa erilaista kasvilajia ilman aikaisempaa kokemusta puutarhanhoidosta.

Tregrenin tuotteita myydään yli viidessätoista maassa. Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. www.tregren.com

Lisätietoja:

Markus Nilsson
puh. 050 568 9770
markus.nilsson@tregren.com