Nyt käynnissä: Kansallinen Yrittäjäluonnetutkimus – Tule vastaamaan!

Tutkimuksella kartoitetaan suomalaisten yrittäjäluonteenpiirteitä. Suomenkielinen tutkimus on tarkoitettu kaikille täysi-ikäisille Suomessa asuville. Sinun ei tarvitse olla yrittäjä eikä sinulla tarvitse olla yhteyttä yrittäjyyteen. Tutkimuksella halutaan kuunnella kaikkien ajatuksia yrittäjyydestä ja yrittäjämäisyydestä. Lämpimästi tervetulleita vastaamaan ovat myös yrittäjyyttä pohtivat, yrittäjäksi ryhtyvät, yrittäjänä toimivat sekä entiset yrittäjät.

Tietoa kerätään valtakunnallisesti. Vastaavaa tutkimusta ei ole aikaisemmin tehty ja tutkimus on ainutlaatuinen kansainvälisestikin. Tutkimus on akateeminen eikä sido vastaajia.

Tutkimuksella kerättävä tieto auttaa luonnehtimaan erilaisia yrittäjiä ja heidän yrityksiään. Tieto tukee sekä yrittäjänä toimivia että yrittäjyyttä suunnittelevia heidän yrittäjäurallaan. Tutkimustiedon avulla voidaan lisäksi kehittää erilaisia yrittäjiä ja yrittäjyyttä edistäviä toimenpiteitä kuten tiedotusta ja koulutusta paremmin yrittäjiä palveleviksi.

Tutkimukseen vastaaminen tapahtuu nimettömänä ja luottamuksellisesti. Tulokset raportoidaan tilastollisina yhteenvetoina, joista yksittäisiä vastauksia ei voi tunnistaa. Vastanneita palkitaan kiitokseksi: halukkaiden on mahdollista saada yhteenveto tutkimuksen tuloksista ja osallistua arpajaisiin, joissa palkintoina on mm. Taivas + Helvetti -yrittäjyyskirjoja. Suomalaisen Työn Liitto tiedottaa tuloksista tutkimuksen valmistuttua.

Pääset vastaamaan tutkimukseen tästä: www.yrittajatutkimus.fi

Jos linkki ei aukea, voit kopioida osoitteen selaimen osoiteriville.

Tule mukaan viemään yhdessä suomalaista yrittäjyyttä eteenpäin!

Yhteistyössä:
Akava, Ammatinharjoittajien ja yrittäjien työttömyyskassa, Elinkeinoelämän keskusliitto EK, Elo, Nordea Pankki, OP, Perheyritysten liitto, Suomalaisen Työn Liitto, Suomen Ekonomit, Suomen Uusyrityskeskukset ry, Suomen Yrittäjäin Työttömyyskassa, Suomen Yrittäjät ja Taivas + Helvetti