Uusia Yhteiskunnallinen yritys –merkin käyttäjiä

Suomalaisen Työn Liiton Yhteiskunnallinen yritys –merkkitoimikunta on myöntänyt tällä kertaa 3 uutta merkkiä yritysten käyttöön. Merkin saivat Silta-Valmennusyhdistys ry, IntoPajat ry ja TerraTori osk.

  • IntoPajat on toiminut vuodesta 1998 työpajatoiminnan ja yksilö- ja ryhmäpalveluiden parissa Imatralla.  Lue lisää: www.intopajat.fi
  • TerraTori osk työllistää ja hakee työmahdollisuuksia pääasiassa työttömille työnhakijoille Hämeenlinnassa. Lue lisää: www.terratori.fi
  • Silta-Valmennusyhdistys tuottaa muun muassa koulutusta, nuorten palveluita,  kuntouttavaa valmennusta ja työpajatoimintaa Tampereella.

Silta-Valmennusyhdistys on yksi uusista merkin kantajista. Yhdistyksen toiminnanjohtaja Sampo Järvelän mukaan Yhteiskunnallisten yritysten tulevaisuus Suomessa on valoisa ja täynnä mahdollisuuksia. Yhdistys haluaa olla mukana rakentamassa eettisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävää yhteiskuntavastuullista yritys- ja järjestötoimintaa. Sillan arvot ihmisen kunnioittaminen, vastuullisuus, sisu ja yhdessä onnistuminen ovat se perusta jolle rakennamme toimintaamme yhteiskunnallisena yrityksenä. Päivittäisessä työssämme ja palveluissamme perustehtävämme on ihmisten yhdenvertaisten mahdollisuuksien ja osallisuuden lisääminen oppimiseen ja työhön. Yhdistyksen toiminta on yleishyödyllistä ja käytämme taloudellisen tuloksen kokonaan yhdistyksen toiminnan kehittämiseen ja tulevien toimintaedellytysten turvaamiseen. On tärkeää, että yhteiskunnalliset yritykset löytävät toisensa, rakentavat verkostoja ja tukevat toistensa menestymistä yhteiskunnallisen hyvän tuottamisessa.

Silta-Valmennusyhdistys tuottaa monipuolisesti mm. kuntoutusta, koulutusta, nuorten palveluita ja työpajatoimintaa yhteistyössä julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin kanssa asiakkaiden parhaaksi. Toimintaan osallistuvat yli 1.000 asiakasta hyötyvät palveluista aidosti.

Lue lisää: www.siltavalmennus.fi

Kuva: Silta-Valmennusyhdistys