Uudet SINI-astianpesuharjat tuovat ytyä arkisiin keittiöaskareisiin

Uusissa SINI-astianpesuharjoissa on ergonomisen ja kauniisti muotoiltu varsi, joka pysyy märässäkin kädessä, ja sitä on miellyttävä käyttää.

SINI-valikoimasta löytyy aina sopiva astianpesuharja erilaisten astioiden pesemiseen. Vaihdettavan harjasosan ansiosta SINI-tiskiharjat ovat ekologinen valinta, koska vaihtamalla harjaosaa voidaan vähentää muovijätteen määrää. Samaan varteen sopivat kaikki erilaiset SINI vaihtopäät, kuten Pannu- ja parilaharja SINI Vaihtopäätiskiharjaan tai Vaihtopää luonnonharjaksella. SINI-astianpesuharjat ovat kotimaisia avainlipputuotteita.

Uusi SINI Blue-tiskiharja

Uusi SINI Blue-tiskiharja on erittäin laadukas ja kauniisti muotoiltu kotimainen asianpesuharja, jonka kumimainen kädensija istuu käteen, ja tarjoaa pitävän otteen myös märillä käsillä. Kauniin värisen harjan voi ripustaa roikkumaan ripustuskoukusta. Sekä varren että vaihtopään materiaalit ovat elintarvikehyväksyttyjä. Uutta SINI Blue-tiskiharjaa on saatavilla sinivalkoisena, punavalkoisena ja vihreävalkoisena.

Harja desinfioidaan kastamalla harjakset kiehuvaan veteen, ja se voidaan pestä myös astianpesukoneessa.

SINI Vaihtopääharja luonnonharjaksella saa kristallilasitkin säihkyvän puhtaaksi

Kotimaisessa uutuustiskiharjassa on vaihettava harjasosa, jonka luonnonmateriaalista valmistetut harjakset puhdistavat hellävaraisesti hienoimmatkin astiat. Tiskiharja luonnonharjaksella sopii kaikille astioille, mutta se on erityisen hellävarainen herkillekin juomalaseille, kristallille tai posliinille.

Luonnonharjasastianpesuharjan pehmeät harjakset on valmistettu hevosen jouhesta. Tiskiharja voidaan puhdistaa liottamalla sitä astianpesuainevedessä.

  • Blue-tiskiharja
  • Vaihtopääharja luonnonharjaksella
  • Vaihtopäät tiskiharjaan
  • Vaihtopää luonnonharjaksella
  • Pannu- ja parilaharja SINI Vaihtopäätiskiharjaan

Lisätietoja:

Sinituote Oy, varatoimitusjohtaja Aino Määttä, p. 019 7600 213 tai aino.maatta@sinituote.fi

Suomalainen perheyritys Sinituote Oy on Pohjoismaiden johtava siivousvälineiden, vaatehuollon tuotteiden ja autonhoitotarvikkeiden valmistaja ja markkinoija. Sinituote panostaa voimakkaasti tuotekehitykseen ja tuo jatkuvasti markkinoille uusia välineitä kodin siivouksen, järjestyksen ja toimivuuden ylläpitoon. Yrityksen tavoitteena on tehdä suomalaisten kotien arjesta vähän helpompaa. Ympäristöystävälliset SINI-tuotteet ovat kestäviä ja pestäviä, ja ne on kehitetty suomalaisille sisustusmateriaaleille ja suomalaisille kodeille. Valtaosa yrityksen markkinoimista tuotteista on kotimaisia Avainlippu-tuotteita.

Seuraa meitä
Facebookissa: https://www.facebook.com/Sinituote
Twitterissä: https://twitter.com/sinituote
Nettisivuilla: http://www.sini.fi