Pisarasuoja on osa hygieenistä esillepanoa

Helsingin kaupungin ympäristökeskuksen tuoreen selvityksen mukaan Helsingin hotellien, ravintoloiden ja kahviloiden tyypillisempiä ongelmia ovat väärät tarjoilulämpötilat ja pisarasuojien puute.

Tarjoilupaikoista 62 prosentissa ei noutopöydässä ollut minkäänlaista pisarasuojaa. “Pisarasuojauksesta ei ole valtakunnallisia ohjeita, ja käytäntö on kirjavaa. Kukaan tuskin haluaa ysköksiä tai hiuksia omiin ruokiinsa eli asiassa on petrattavaa”, elintarvikepäällikkö Riikka Åberg kertoo Helsingin Sanomissa.

Softlin Café ja Softlin Restaurant valikoimasta löytyy laaja värivalikoima koriliinoja, jotka on suunniteltu nimenomaan tähän tarkoitukseen. Softlin Café ja Softlin Restaurant-tuotteet ovat turvallisia ja hygieenisiä käyttää. Jopa ammattilaisilta saattaa unohtua, että kaikkien pisarasuojien tulee sopia elintarvikekäyttöön. Softlin koriliina on asianmukainen pisarasuoja ja sillä voi suojata myös esittelyvitriiniä sekä leipäkoreja rasvalta ja sokerilta.

Kiinnostuitko?

Ota yhteys näytepalveluumme: samples@fiblon.com ja saat näytteen kokeiltavaksi.

Lisätietoa: Helsingin kaupunkin ympäristökeskuksen tiedote 7.1.2015:

http://www.hel.fi/www/uutiset/fi/ymparistokeskus/helsingin-hotelliaamiaiset-070115?pageDesign=helsinkishared/uutisartikkeli-virasto