Uusia Yhteiskunnallinen Yritys -merkkejä myönnetty

Suomalaisen Työn Liiton Yhteiskunnallinen Yritys -merkkitoimikunta on myöntänyt uusia merkkejä yritysten käyttöön.

Yhteiskunnallinen Yritys -merkki voidaan myöntää yrityksille, joiden ensisijainen tavoite on ratkaista yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia ja ne käyttävät suurimman osan voitostaan tähän. Tärkeää on myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen ja toiminnan avoimuus. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen Yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti. Katso uudet merkinsaajat alta!

Eventio Group Oy

Yleishyödyllisten yhteisöjen varainhankintaa jo vuodesta 1971 tehnyt Eventio Group Oy tarjoaa viihteellistä varainhankintaa asiakkailleen. Yhtiön tavoitteena on tehokkaiden varainhankintatuotteiden kehittäminen omistajille ja muille asiakkaille. Yleishyödylliset yhteisöt voivat kerätä varoja toimintaansa sen paveluiden avulla. Päätuotteita ovat mm. Bingoon.fi -pelipalvelu ja Lumilyhty-arpajaiset. Yhtiö myös valmistaa ja myy bingo- ja arpajaistuotteita. Eventio Oy tuottaa varaus- ja lipunmyyntipalveluja tapahtumiin.

Greenup Group Oy 

Greenup Group Oy on kehittänyt täysin uuden tavan hallita, seurata ja kehittää kiinteistöjen energiataloutta ja olosuhteita. Hyödyntämällä uusinta teknologiaa, kiinteistöjen energiankulutusta, olosuhteita sekä muita tärkeitä indikaattoreita voidaan seurata täysin reaaliajassa. Greenup Group Oy:n palvelukokonaisuus pienentää rakennusten hiilidioksidipäästöjä, parantaa rakennusten energiatehokkuutta, ennaltaehkäisee rakennusten sisäilmaongelmia, pidentää rakennuksien elinkaarta, hyödyntää maksimaalisesti uusiutuvia energialähteitä sekä alentaa kiinteistöjen ylläpitokustannuksia.

Hukka Ai Oy

Hukka AI on suomalainen teknologiayritys, joka kehittää älykästä SaaS-ratkaisua ruokahävikin mittaamiseen, analysointiin ja vähentämiseen ammattikeittiöissä. Palvelu esiteltiin keväällä 2020 ja viimeisen vuoden aikana Hukka on otettu käyttöön jo sadoissa ravintoloissa ympäri Suomen. Hukka AI kehittyy jatkossakin asiakkaiden ehdoilla mahdollistaen helpon, edullisen ja älykkään ruokahävikin hallinnan. Tavoitteena on kestävämmät ja kannattavammat ammattikeittiöt helposti, edullisesti ja älykkäästi!

Kuntopaikka HH Oy 

Kuntopaikka HH on vuonna 2010 perustettu suomalaisten terveyttä ja hyvinvointia edistävä yritys. Se tarjoaa erilaisia ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon liittyviä liikunnan ja hyvinvoinnin palveluita – jokaiseen elämänvaiheeseen niin työpaikoilla kuin kotona. Tavoitteena on ohjata ja valmentaa ihmisiä kohti kokonaisvaltaista ja elämänmittaista hyvinvointia.

Opentunti Oy

Opentunti ry:n tavoite on edistää hyvien opetuskäytäntöjen leviäminen ja taata yhdenvertaiset mahdollisuudet kehittää opetusta kunnan resursseista riippumatta. Opentunti.fi -palvelun tuottaminen ja kehittäminen vaativat palvelin- ja asiantuntijaresursseja, joiden rahoittamiseksi perustettiin Opentunti Oy kaupallistamaan digitaalinen työpöytä Desku koulujen ja kuntien tarpeisiin.

Oulun Diakonissalaitoksen Säätiö sr

Oulun Diakonissalaitos perustettiin jo vuonna 1896 lähimmäisenrakkauden hengessä kouluttamaan sairaanhoitajia ja diakonissoja erityisesti pohjoissuomalaisten tarpeisiin. ODL Säätiö on perustamisestaan saakka toiminut ihmisen parhaaksi pohjoissuomalaisena diakonian tekijänä. Säätiö vahvistaa ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Una Oy

Una Oy on inhouse-periaatteella toimiva koordinoiva ja ohjaava kehitys- ja asiantuntijayhtiö, joka yhtiömuotoisena palvelee sote-toimialan jatkuvaa kehittämistä ja kilpailukykyä. Osakeyhtiö on työväline UNA-yhteistyön organisointiin uuden toimivamman sote-ekosysteemin kehittämiseksi. UNA Oy on perustettu vuonns 2017 ja yhteistyössä on mukana 20 sairaanhoitopiiriä, yksi maakunta, neljä in-house yhtiötä ja useampi kaupunki.

Upcycler Helsinki Oy 

Kiertotalouteen pohjaava Upcycler kokoaa verkkokauppaan valikoiman tuotteita, joissa kierrätetty, ylijäänyt tai muuten jätteeksi joutuva on saanut uuden elämän. Valikoima koostuu pääosin suomalaisten yritysten tuotteista, joiden vastuullisuus on kuluttajalle valmiiksi arvioitu. Upcyclerin toiminta yhdistää suomalaisia kestävän kehityksen mukaisesti toimivia muodin ammattilaisia kuluttajan helpommin löydettäväksi. Verkkokaupan yhteydessä toimiva vaatelainaamo tarjoaa vaihtoehdon omistamiselle ja vastuullisuusaiheinen blogi antaa lisätietoja vaateteollisuudesta ja sen vaikutuksista.

Kaikki Yhteiskunnallinen Yritys -merkki yritykset

Sinivalkoisesta Valinnasta löydät kaikki Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeuden saaneet yritykset.

www.sinivalkoinenvalinta.fi

Teillekin Yhteiskunnallinen Yritys -merkki?

Yhteiskunnallinen Yritys -merkki on luotettava keino viestiä, että yritys on perustettu ratkomaan yhteiskunnallisia haasteita. Merkki lisää yhteiskunnallisten yritysten tunnettuutta. Merkki sopii yritykselle, joka haluaa viestiä läpinäkyvästi siitä, että yritys ratkoo yhteiskunnallisia ongelmia ja toimii kestävän hyvinvoinnin rakentajana.

Hae Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeutta