suomalainentyö.fi sinivalkoinenvalinta.fi avainlippu.fi avainklubi.fi tervetuloameille.fi designfromfinland.com

Mistä tunnistat suomalaisen työn?

Suomalaisen Työn Liiton merkeistä tunnistat suomalaista työtä edistävät tuotteet ja palvelut. Tutustu palveluihimme, tule mukaan kampanjoihimme ja tee ostosreissullasi sinivalkoinen valinta, joka tuo työtä Suomeen.

Kuluttajille Suomalaisen Työn Liitto

Mistä tunnistat suomalaisen työn?

Suomalaisen Työn Liiton merkeistä tunnistat suomalaista työtä edistävät tuotteet ja palvelut. Tutustu palveluihimme, tule mukaan kampanjoihimme ja tee ostosreissullasi sinivalkoinen valinta, joka tuo työtä Suomeen.

Suomalaisen työn merkit

Näistä merkeistä tunnistat Suomessa valmistetut ja suunnitellut tuotteet, suomalaiset palvelut ja yhteiskunnallista hyvää tuottavat yritykset. Seuraa merkkejä kulutusvalinnoissasi!

avainlippu

Avainlippu

Avainlippu-alkuperämerkistä tunnistat Suomessa valmistetun tuotteen tai Suomessa tuotetun palvelun, jonka kotimaisuusaste on vähintään 50 prosenttia.

Lue lisää
design_from_finland

Design from Finland

Design from Finland -merkistä tunnistat suomalaisen yrityksen, joka on investoinut tuotteidensa tai palveluidensa suomalaiseen muotoiluun.

Lue lisää
yhteiskunnallinen_yritys

Yhteiskunnallinen yritys

Yhteiskunnallinen yritys -merkistä tunnistat yrityksen, joka käyttää suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tavoitteensa edistämiseen.

Lue lisää
Onhan_siinä_Avainlippu_Meillä_on

Onhan siinä Avainlippu

Avainlippu-kampanjalla haluamme pysäyttää Sinut ostopäätöksen äärelle. Oletko tullut ajatelleeksi, että kotimaisen tuotteen ja palvelun valitseminen voi samalla olla myös eettinen, ekologinen ja vastuullinen valinta? Kotimainen valinta työllistää ja tuotteen jäljitettävyys ja läpinäkyvyys on usein paremmalla tolalla kuin  halpatyövoimamaassa valmistetuissa tuotteissa. Kun haluat tukea suomalaista työtä, muista ostotilanteessa yksi kysymys: Onhan siinä Avainlippu?

Vuonna 2018 alkanut ja kolme vuotta kestävä kampanjassa on mukana satoja Avainlippu-yrityksiä. Mukana on niin palveluyrityksiä kuin valmistavan teollisuuden yrityksiä usealta eri toimialalta.

Tutustu kampanjaan
avainlippu_yleiskuvitus_instaan

Kertooko kuitti sinusta enemmän kuin tuhat sanaa? Testaa, millainen kuluttaja olet!

Yksi kuitti kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Vastaako ostoskuittisi todellisia arvojasi? Tuore selvitys* kartoitti suomalaisten kuluttajien ostopäätöksiin vaikuttavia muutosvoimia. Mihin sinun ostosi ovat tulevaisuudessa suuntautumassa? Tee testi ja ota selvää, millainen kuluttaja olet ja vastaako ostoskuittisi arvomaailmaasi!

Syksyn mittaan testissä vaihtuvia arvontapalkintoja.

Testaa
dff-sivusto

Designfromfinland.com -sivusto esittelee suomalaista muotoiluosaamista

Kiinnostaako sinua suomalainen design? Haluatko testata mikä suomalainen design-esine olisit? Tervetuloa uudelle Design from Finland -sivustolle! Englanninkielinen sivusto esittelee suomalaisen designin huippuosaajia ja kiinnostavia artikkeleita designin uusista tuulista. Sivusto on tarkoitettu kaikille suomalaisesta designista kiinnostuneille globaalisti. Vinkkaa sivusta myös ulkomaisille Suomesta kiinnostuneille ystävillesi!

Tutustu sivustoon
avainklubi-logo-oranssi-2x

Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Avainklubi on internetissä toimiva yhteisöpalvelu, joka tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Avainklubin avulla saadaan kuluttajien oivallukset ja ideat yritysten hyödynnettäviksi. Jokaisella avainklubilaisella on mahdollisuus vaikuttaa ja olla mukana luomassa työpaikkoja ja auttamassa Suomea menestykseen. Tule mukaan. Liittyminen on helppoa ja onnistuu myös Facebook-tunnuksillasi. Mukana on jo yli 20 000 innokasta kuluttajaa ja lähes 30 suomalaista yritystä.

Avainklubissa voit

  • vastata tuotekehityskyselyihin
  • hakea tuotetestaajaksi
  • vinkata omia ideoitasi suoraan yrityksille
  • tukea osaltasi suomalaista työtä
  • voittaa huikeita palkintoja olemalla aktiivinen

Vastaa kyselyihin ja vaikuta suomalaiseen työhön

Ideoi kanssamme

Tule mukaan Avainklubiin

Näyteikkuna

Olemme keränneet tarinoita suomalaista työtä tekeviltä. Lue mistä eri muodoista suomalaisen työn menestys syntyy!

Somessa tavataan

#suomalainentyö #sinivalkoinenvalinta #avainlippu #designfromfinland #yhteiskunnallinenyritys