suomalainentyö.fi sinivalkoinenvalinta.fi avainlippu.fi avainklubi.fi tervetuloameille.fi designfromfinland.com

Mistä tunnistat suomalaisen työn?

Suomalaisen Työn Liiton merkeistä tunnistat suomalaista työtä edistävät tuotteet ja palvelut. Tutustu palveluihimme, tule mukaan kampanjoihimme ja tee ostosreissullasi sinivalkoinen valinta, joka tuo työtä Suomeen.

Kuluttajille Suomalaisen Työn Liitto

Mistä tunnistat suomalaisen työn?

Suomalaisen Työn Liiton merkeistä tunnistat suomalaista työtä edistävät tuotteet ja palvelut. Tutustu palveluihimme, tule mukaan kampanjoihimme ja tee ostosreissullasi sinivalkoinen valinta, joka tuo työtä Suomeen.

Suomalaisen työn merkit

Näistä merkeistä tunnistat Suomessa valmistetut ja suunnitellut tuotteet, suomalaiset palvelut ja yhteiskunnallista hyvää tuottavat yritykset. Seuraa merkkejä kulutusvalinnoissasi!

avainlippu

Avainlippu

Avainlippu-alkuperämerkistä tunnistat Suomessa valmistetun tuotteen tai Suomessa tuotetun palvelun, jonka kotimaisuusaste on vähintään 50 prosenttia.

Lue lisää
design_from_finland

Design from Finland

Design from Finland -merkistä tunnistat suomalaisen yrityksen, joka on investoinut tuotteidensa tai palveluidensa suomalaiseen muotoiluun.

Lue lisää
yhteiskunnallinen_yritys

Yhteiskunnallinen yritys

Yhteiskunnallinen yritys -merkistä tunnistat yrityksen, joka käyttää suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tavoitteensa edistämiseen.

Lue lisää
dff-sivusto

Designfromfinland.com -sivusto esittelee suomalaista muotoiluosaamista

Kiinnostaako sinua suomalainen design? Haluatko testata mikä suomalainen design-esine olisit? Tervetuloa uudelle Design from Finland -sivustolle! Englanninkielinen sivusto esittelee suomalaisen designin huippuosaajia ja kiinnostavia artikkeleita designin uusista tuulista. Sivusto on tarkoitettu kaikille suomalaisesta designista kiinnostuneille globaalisti. Vinkkaa sivusta myös ulkomaisille Suomesta kiinnostuneille ystävillesi!

Tutustu sivustoon
avainklubi-logo-oranssi-2x

Vastaa kyselyihin, ideoi, vaikuta ja voita palkintoja!

Avainklubi on internetissä toimiva yhteisöpalvelu, joka tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden osallistua suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Avainklubin avulla saadaan kuluttajien oivallukset ja ideat yritysten hyödynnettäviksi. Jokaisella avainklubilaisella on mahdollisuus vaikuttaa ja olla mukana luomassa työpaikkoja ja auttamassa Suomea menestykseen. Tule mukaan. Liittyminen on helppoa ja onnistuu myös Facebook-tunnuksillasi. Mukana on jo yli 20 000 innokasta kuluttajaa ja lähes 30 suomalaista yritystä.

Avainklubissa voit

  • vastata tuotekehityskyselyihin
  • hakea tuotetestaajaksi
  • vinkata omia ideoitasi suoraan yrityksille
  • tukea osaltasi suomalaista työtä
  • voittaa huikeita palkintoja olemalla aktiivinen

Vastaa kyselyihin ja vaikuta suomalaiseen työhön

Ideoi kanssamme

Tule mukaan Avainklubiin

Näyteikkuna

Olemme keränneet tarinoita suomalaista työtä tekeviltä. Lue mistä eri muodoista suomalaisen työn menestys syntyy!

Somessa tavataan

#suomalainentyö #sinivalkoinenvalinta #avainlippu #designfromfinland #yhteiskunnallinenyritys