suomalainentyö.fi sinivalkoinenvalinta.fi avainlippu.fi

Mistä tunnistat suomalaisen työn?

Suomalaisen työn liiton merkeistä tunnistat suomalaista työtä edistävät tuotteet ja palvelut. Tutustu palveluihimme, tule mukaan kampanjoihimme ja tee ostosreissullasi sinivalkoinen valinta, joka tuo työtä Suomeen.

Kuluttajille Suomalaisen Työn Liitto

Mistä tunnistat suomalaisen työn?

Suomalaisen työn liiton merkeistä tunnistat suomalaista työtä edistävät tuotteet ja palvelut. Tutustu palveluihimme, tule mukaan kampanjoihimme ja tee ostosreissullasi sinivalkoinen valinta, joka tuo työtä Suomeen.

Suomalaisen työn merkit

Näistä merkeistä tunnistat Suomessa valmistetut ja suunnitellut tuotteet, suomalaiset palvelut ja yhteiskunnallista hyvää tuottavat yritykset. Seuraa merkkejä kulutusvalinnoissasi!

avainlippu

Avainlippu

Avainlippu-alkuperämerkistä tunnistat Suomessa valmistetun tuotteen tai Suomessa tuotetun palvelun, jonka kotimaisuusaste on vähintään 50 prosenttia.

Lue lisää
design_from_finland

Design from Finland

Design from Finland -merkistä tunnistat suomalaisen yrityksen, joka on investoinut tuotteidensa tai palveluidensa suomalaiseen muotoiluun.

Lue lisää
YMERKKI_LOGO_sininen_RGB

Yhteiskunnallinen Yritys

Yhteiskunnallinen Yritys -merkistä tunnistat yrityksen, joka käyttää suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tavoitteensa edistämiseen.

Lue lisää
Kuluttajille Sinivalkoinen valinta

Sinivalkoinenvalinta.fi kokoaa suomalaiset tuotteet ja palvelut

Sinivalkoinenvalinta.fi on Suomalaisen työn liiton ylläpitämä katalogi kaikista tuotteista ja palveluista, joille on myönnetty Avainlippu, Design from Finland- tai Yhteiskunnallinen Yritys -merkki.

Voit selailla verkkopalvelussa tietoja tuoteryhmittäin ja myönnetyn merkin mukaan. Samalla löydät myös tuotteita myyvät verkkokaupat.

Alla on muutamia esimerkkejä palvelussa olevista tuotteista/palveluista. Klikkaa tuotekorttien alla olevaa ”Lue lisää” -painiketta siirtyäksesi Sinivalkoinenvalinta.fi-palveluun, jossa voit selata kaikkia tuotteita ja palveluita tuotekategorioittain tai hakusanalla.

 

Ladataan tuotteita

AVAINLIPPU_KUPLA_sin_vas_rgb (1)

Valitse työtä Suomeen!

Avainlippu-kampanjalla haluamme pysäyttää Sinut ostopäätöksen äärelle. Oletko tullut ajatelleeksi, että kotimaisen tuotteen ja palvelun valitseminen voi samalla olla myös eettinen, ekologinen ja vastuullinen valinta? Kotimainen valinta työllistää ja tuotteen jäljitettävyys ja läpinäkyvyys on usein paremmalla tolalla kuin  halpatyövoimamaassa valmistetuissa tuotteissa. Kun haluat tukea suomalaista työtä, muista ostotilanteessa valita suomalaisia työllistävä tuote tai palvelu!

Tutustu kampanjaan

Näyteikkuna

Olemme keränneet tarinoita suomalaista työtä tekeviltä. Lue mistä eri muodoista suomalaisen työn menestys syntyy!

Somessa tavataan

#suomalainentyö #sinivalkoinenvalinta #avainlippu #designfromfinland #yhteiskunnallinenyritys