Pikkujätti avasi uuden verkkopalvelun PikkuTsätin

Pikkujätti avasi verkkopalvelun, jolla vanhemmat saavat heti yhteyden Lastenlääkäriin kotona ja ulkomailla.

Suomalainen lasten ja nuorten lääkäriasema Pikkujätti avaa uuden chatpalvelunPikkuTsätin. Kyseessä on ensimmäinen pelkästään lasten ja nuorten terveydenhoitoon keskittyvä verkkopalvelu Suomessa. Palvelussa Pikkujätin omat lastenlääkärit vastaavat vanhempien kysymyksiin ja antavat arvion lapsen lääkärikäynnin tarpeellisuudesta. Akuuttien tilanteiden lisäksi vanhemmat saavat tietoa ja tukea kaikissa lapsen terveydentilaan liittyvissä kysymyksissä.

– Tietoa etsitään paljon netistä ja toisaalta perheillä ei välttämättä ole lähellä ihmistä, jolta saada neuvoja lapsen sairastuessa. Vaarana on, että netistä löytyvä tieto ei aina ole luotettavaa tai ajantasaista. PikkuTsätissä vastaajana on aina koulutettu lastenlääkäri tai lastentauteihin erikoistuva lääkäri, Pikkujätin toimitusjohtaja Juha Viertola kuvaa palvelun hyötyä.

Lääkäriin vai ei? Kotikonstit vai lääkekuuri? Vanhemmat kaipaavat apua verkossa

PikkuTsätissä lääkäri tarjoaa vanhemmille arvion lääkärikäynnin tarpeellisuudesta ja tarvittaessa ohjaa perheen vastaanotolle. Palvelun avulla voidaan säästyä useiden tuntien jonotukselta päivystyksessä tai syrjäisimmillä seuduilla tuntien turhalta ajomatkalta lääkäriin.  PikkuTsätti on kotimainen palvelu ja sitä voi käyttää kaikkialla missä on saatavilla nettiyhteys – kotona ja matkoilla. Sen avulla saa helposti yhteyden suomalaiseen lastenlääkäriin myös ulkomailla ollessa. Chat-toiminnon lisäksi PikkuTsätissa on kuvien ja äänen lähetysmahdollisuus. Jos lääkäri suosittelee vastaanottokäyntiä, voi lääkäriajan varata lähimmästä Pikkujätistä tai esimerkiksi omalta terveysasemalta. Palvelun kertahinta on 19.90 € ja se on avoinna ma–su 9–21.

PikkuTsätti löytyy osoitteesta www.pikkujatti.fi 

Artikkelikuva: Pikkujätti