Parhaan yhteiskunnallista yritystoimintaa käsittelevän opinnäytetyön kilpailu käynnissä – palkintona 1000 €

Yhteiskunnallinen yritys -merkki yhdessä FINSERNin ja ARVO-liiton kanssa kanssa palkitsevat vuosittain parhaan yhteiskunnallista yritystoimintaa käsittelevän opinnäytetyön. Maineen ja kunnian lisäksi voittaja palkitaan 1 000 eurolla. Oletko tehnyt yhteiskunnallista yritystoimintaa käsittelevän opinnäytetyön tai tiedätkö sellaisen tekijän? Hakuaikaa on jäljellä 31.12.2017 saakka.

Kaikki kilpailuun osallistuneet saavat yhden vuoden mittaisen FinSERNin jäsenyyden, joka oikeuttaa osallistumaan yhdistyksen järjestämiin tilaisuuksiin ja muihin jäsenetuihin. Voittaja palkitaan tammikuussa 2018. Kilpailuun voivat osallistua yliopistojen kandidaatti- ja maisteritutkintojen, ammattikorkeakoulututkinnon ja ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon opinnäytetyöt.

Voittajan valitsevat kilpailun järjestäjien FINSERNin, Yhteiskunnallinen yritys -merkin ja ARVO:n muodostama työryhmä. Hakemukseen liitetään opinnäytetyö sähköisenä PDF-tiedostona. Työn voi lähettää joko opinnäytetyöntekijä itse tai esimerkiksi hänen ohjaajansa, kuitenkin tekijän suostumuksella. Hakemukset ja lisätiedot 31.12.2017 saakka sähköpostitse harri.kostilainen@diak.fi.

Palkinto kannustaa opiskelijoita tekemään yhteiskunnallista yritystoimintaa käsitteleviä opinnäytetöitä ja edistää suomalaista yhteiskunnallisen yritystoiminnan osaamista.
Tarkoituksena on myös tehdä kilpailun järjestäjien yhteiskunnallisiin yrityksiin liittyvä työ tunnetuksi yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa.

Lue tarkemmat ohjeet »