Ornamon Design Joulumyyjäiset 4.–6.12.

Jo perinteeksi muodostuneet Teollisuustaiteen Liitto Ornamon Design Joulumyyjäiset tulevat taas! Moni-puolinen tapahtuma tarjoaa jokaiselle jotakin, huippumuotoilusta taidekäsityöhön, grafiikasta blogi-aartei-siin. Tule viettämään kotimaisen designin viikonloppua itsenäisyyspäivän merkeissä, joulua ennakoiden!

Aika: 4.–6.12.2015
Paikka: Kaapelitehdas, Merikaapelihalli ja Puristamo, Tallberginkatu 1, Helsinki.
Aukioloajat: Perjantaina 12–20, lauantaina 10–19 ja sunnuntaina 10–17

Paikalla on yli 250 myyjää ja myyntipöytien takana nähdään suomalaisen muotoilun ja kädentaitojen tulevia lupauksia ja vakiintuneita ammattilaisia. Lisäksi valikoima kasvaa entisestään, kun mukana ovat nyt myös Grafian jäsenet. Osallistujien listalla ovat mm. uusi kotimaiseen suunnitteluun ja valmistukseen panostava valaisinmerkki Himmee, suomalaista luontomaisemaa kuvittava Teemu Järvi sekä miesten käyttömuotiin keskittynyt Frenn. Pukinkonttiin löytyy niin koruja kuin astioita ja tekstiilejä. Myytävänä on designia, uusia tuotteita ja kotimaista tuotantoa.

Lauantaina 5.12. tapahtuman yhteydessä järjestetään viime vuonna supersuosion kerännyt bloggaajien markkinatapahtuma, jossa tunnetut muoti-ja sisustusbloggaajat myyvät kaappiensa aarteita. Täällä pääset tekemään blogeista tuttuja löytöjä.

Mukana joulutunnelmaa luomassa ovat Café Köket & ISKU, Why Join, Metsäylioppilaiden kuusikauppa ja DROPP Water. Tunnettu Café Köket lämmittää tunnelmaa tänä vuonna Ornamon joulumyyjäisissä glögillä, kup-livalla ja muilla juomilla sekä herkuilla! Kahvila löytyy Merikaapelihallista, Kaapelitehtaan sisäpihalta ja Puristamonkin puolelta. Why Join on mukana omalla hedelmäsmoothie -baarillaan. Vuoden tärkeimmän juhlan lähestyessä jouluisen tunnelman luo Metsäylioppilaiden kuusikauppa. Heiltä löydät joulukuusia ja havuköynöksiä. DROPP Water lahjoittaa 100% voitostaan Itämeren suojeluun. Jokainen myyty DROPP Water -pullo tukee Baltic Sea Action Group:in työtä rehevöitymisen estämiseksi, luonnon monimuotoi-
suuden säilyttämiseksi sekä vaarallisten aineiden riskien minimoimiseksi. Tervetuloa mukaan!

Tänä vuonna Ornamon Design Joulumyyjäiset järjestetään Kaapelitehtaan lisäksi myös netissä! Voit tutustua tuotteisiin ennakkoon ja jatkaa joululahjojen metsästystä myös tapahtuman jälkeen.
Verkkokauppa aukeaa 4.12.2015
ornamonjoulu.aarium.com/

Osallistujalista löytyy Ornamon kotisivuilta
Kuvapankki median käyttöön
Lataa tästä tapahtuman juliste

Facebook
https://www.facebook.com/ornamonjoulumyyjaiset
Instagram
#designjoulumyyjaiset
https://instagram.com/ornamo1/
Lisätietoja tapahtumasta antaa Mika Åhman
mika@lumiaccessories.com, +358 44 751 23 26
www.ornamo.fi