Tervetuloa meille: Live-säätiö ja HemmaKoti kutsuvat keskustelemaan virtuaaliseen työpajaan

Live-säätiö ja HemmaKoti järjestävät osana Tervetuloa meille -viikkoa ”Kaikki osaaminen käyttöön – miten voimme tehdä sen yhdessä?” -virtuaalitilaisuuden.

Tilaisuuden tavoitteena on tarjota osallistujille näkökulmia esimerkiksi täsmätyökykyisten palkkaamiseksi. Monet alat potevat työvoimapulaa ja samaan aikaan mm. uudessa hallitusohjelmassa puhutaan työllisyysasteen nostamisesta. Tässä työpajassa pyritään tukemaan yrityksiä ymmärtämään täsmätyökykyisten työvoimapotentiaalia, jota ei vielä kovin laajasti Suomessa hyödynnetä.

Mikä Tervetuloa meille -viikko?

Suomalaisen Työn Liiton 2.-8.10.2023 järjestämä Tervetuloa meille -viikko kokoaa yritysten avoimet ovet saman teeman alle. Mukana on kymmeniä yrityksiä ympäri Suomen. Tavoitteena on auttaa yrityksiä lisäämään tunnettuuttaan sekä tuoda esille suomalaista monipuolista osaamista. Yritysten organisoimiin tapahtumiin toivotetaan tervetulleiksi niin vanhat kuin uudet asiakkaat sekä yhteistyökumppanit ja sidosryhmät. Voit lisätä oman tapahtuman tai selata eri yritysten tapahtumia, joihin haluat osallistua osoitteessa www.tervetuloameille.fi

Live-säätiön ja HemmaKodin virtuaalitilaisuus 6.10. klo 9-9.45:

• Tutkitaan erilaisia tapoja, miten yritykset voivat avata mahdollisuuksia lahjakkaille sekä motivoituneille työntekijöille työllistymisen haasteiden keskellä.

• Keskustellaan monimuotoisuuden hyödyistä ja yritysten vastuusta.

• Tarjotaan käytännön esimerkkejä ja kokemuksia, joita osallistujat voivat soveltaa oman organisaation kontekstissa.

• Jaetaan keinoja ja tukea, jotka auttavat osaamisen hyödyntämisessä ja työllistymisen edistämisessä.

Tervetuloa!

Lue lisää ja ilmoittaudu

Mitä Live-Säätiö ja HemmaKoti tekevät?

Live-säätiön 800 asiantuntijaa työskentelee sen hyväksi, että mahdollisimman moni pystyy toimimaan suomalaisen yhteiskunnan täysipainoisena jäsenenä omien kykyjen ja taitojensa mukaisesti. Live tarjoaa yksilöasiakkailleen ammatillista erityisopetusta, neurologista kuntoutusta, ammatillisen koulutuksen ja kuntoutuksen sekä työllistymisen valmennus- ja asiantuntijapalveluita. Säätiön toiminta on valtakunnallista.

Live-säätiölle on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkki. Yritys kertoo kantavansa tätä merkkiä ylpeydellä työskennellessään yhteiskunnallisten kysymysten parissa.

HemmaKoti on työn jakamisen alusta, jonka kautta työn tarjoajat kohtaavat ostajien kanssa. Internet-palvelu Hemmakoti.comin kautta yritys, yhteisö tai yksittäinen henkilö voi työllistää hankkimalla kunnossapidon, huollon ja hoiva-alan palveluita yksilöiltä tai pienyrityksiltä. Sosiaalinen vastuu on keskeinen osa strategiaa ja se näkyy yrityksen päivittäisessä toiminnassa. Yritys haluaa osoittaa, että uusilla kasvuyrityksilläkin on tärkeä yhteiskunnallinen merkitys osana laajempaa ja monimuotoista työelämän kokonaisuutta.

 

HemmaKoti.com-palvelulle on myönnetty Avainlippu-palvelumerkki.

Lisätiedot Live-säätiö: Asiakkuuspäällikkö Annika Lipponen, annika.lipponen@inlive.fi

HemmaKoti: Toimitusjohtaja Marika Pendolin, marika.pendolin@hemmakoti.com