VM Carpet juhlistaa 45-vuotiasta yritystoimintaansa Habitaressa

VM Carpetin matot valmistetaan edelleen Pohjanmaalla, Lappajärven rannalla, niin kuin on tehty jo 45 vuoden ajan. Yrityksen perustivat Aila ja Arto Viita-aho vuonna 1973. Vanhasta navettarakennuksesta alkunsa saanut yritys on kasvanut kolme isoa tuotantotilaa käsittäväksi kokonaisuudeksi.

Perustaja Arto Viita-aho oli innovatiivinen ja kokeilunhaluinen. Hän testasi rohkeasti erilaisia materiaaleja ja kehitteli uusia tuotantomenetelmiä. Samalla ennakkoluulottomalla asenteella valmistetaan VM Carpetin matot edelleen – perinteitä kunnioittaean, yhdistettynä moderniin elämäntapaan ja monikulttuuriseen ympäristöön.

Tänä päivänä yritystä johtaa Ailan ja Arton poika Harri Viita-aho, joka on työskennellyt perheyrityksessä teini-ikäisestä lähtien.

“Mattomme tehdään maailman parhaista raaka-aineista. Tiedämme, mistä materiaalimme tulevat ja tunnemme jokaisen tuotantovaiheen. Näin syntyy laatua, jonka takana voimme ylpeinä seistä. Mattomme on suunniteltu kestämään täyttä elämää ja tuottamaan käyttäjälleen hyvää mieltä.”

Juhlimme 45-vuotiasta yritystämme Habitare-messujen avajaispäivänä keskiviikkona 12.9.2018 osastollamme 6k41 klo 14 alkaen. Tapahtumassa kerromme lisää mielenkiintoisesta tarinastamme ja esittelemme vuoden 2019 mallistomme parhaat palat. Mukana myös suunnittelijoitamme vuosien varrelta: Jukka Rintala, Muotoilutoimisto Ratia, Elina Helenius, Liina Blom, Teuvo Loman, Sini Henttonen…

Tarjolla suussasulavaa makeaa kuohuviinin kera. Olet lämpimästi tervetullut!

Lisätietoja:

Jaana Saarela
jaana.saarela@vm-carpet.fi, p. 040 7593434