Docrates Syöpäsairaalalle on myönnetty Avainlippu-tunnus

Docrates Syöpäsairaalalle on myönnetty Avainlippu-tunnus Suomalaisen Työn Liiton toimesta. Tunnus myönnetään Suomessa tuotetulle ja työllistävälle palvelulle. Yksityinen Docrates Syöpäsairaala onkin tarjonnut yksilöllistä ja viiveetöntä syövänhoitoa Helsingissä vuodesta 2007 lähtien. Syövänhoidon huippuyksikkö palvelee syöpään sairastuneita koko hoitoketjun ajan aina syövän varhaisesta diagnostiikasta hoidon jälkeiseen seurantaan.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä.  Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on aina se, että tuotteen on oltava valmistettu tai palvelun tuotettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus palvelun omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen, on oltava vähintään 50 prosenttia. Palvelu-Avainlippua hakevalla yrityksellä on myös oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa.

Docrates Syöpäsairaala työllistää tällä hetkellä 65 henkilöä, joista 50 toimii suoranaisessa potilastyössä. Docrates on täysin kotimaisessa omistuksessa ja sen johto on myös suomalainen. Docrateen kotimaisuusaste ylittää myös reippaasti asetetun kriteerin ollen lähes 100 prosenttia, sillä ainoastaan jotkin hoidossa käytetyt lääkkeet tulevat Suomen ulkopuolelta.

Kotimaisuus on meille tärkeä osa vastuullisuutta

Syöpäsairaalan kaikissa palveluissa vaalitaan hyvää elämänlaatua kokonaisvaltaisesti, ja jokaista potilasta hoidetaan yksilöllisesti – ihmisenä ihmisen rinnalla. Tämä vastuullinen tapa toimia potilastyössä näkyy kaikessa yrityksen toiminnassa. Asiantuntijoiden osaamisen kehittämiseen panostetaan, jotta palvelun taso on laadukasta myös tulevaisuudessa. Jokaista työntekijää kunnioitetaan samalla tavalla kuin potilaitakin ja jokaisen yksilön osaamista arvostetaan.

– Kotimaisuus on meille tärkeä arvo, ja olemme ylpeänä kehittämässä suomalaista terveydenhuollon osaamista. Tätä osaamista arvostetaan myös ulkomailla; Docrateelle hakeutuu potilaita yli 60 maasta. Avainlippu-tunnus viestii siitä, että olemme vastuullinen suomalainen toimija. Potilaamme voivat luottavaisin mielin kääntyä Suomessa tuotetun ja tarjotun palvelun puoleen. Myös se, että yrityksen omistuspohja on täysin kotimainen, on meille merkityksellinen asia, toteaa toimitusjohtaja Ilpo Tolonen tyytyväisenä.

Lisätietoja

Ella Kirjasniemi, Markkinointi- ja viestintäjohtaja, Docrates Syöpäsairaala, 050 500 1838, ella.kirjasniemi@docrates.com

Nina Pohjoiskoski, Asiakkuuspäällikkö, Avainlippu, Suomalaisen Työn Liitto, 050 344 6048, nina.pohjoiskoski@suomalainentyo.fi

 

Docrates Syöpäsairaala on suomalaisessa omistuksessa oleva, kansainvälisesti toimiva, syöpään erikoistunut sairaala Helsingissä. Palvelemme syöpään sairastuneita koko hoitoketjun ajan syövän diagnostiikasta hoidon jälkeiseen seurantaan.  Diagnoosin ja kuvantamisen jälkeen hoito voidaan suunnitella ja aloittaa viiveettä. Ainutlaatuinen konseptimme tuo potilaita joka puolelta maailmaa. Potilaita olemme hoitaneet yli 60 maasta, hoitoja olemme antaneet lähes 30 eri syöpätyyppiin. Huippuosaajista kootun yhteistyöverkoston kanssa tarjoamme uusimpia syövän hoitomuotoja konseptimme mukaisesti – ihmisenä ihmisen rinnalla. www.docrates.com

Avainlippu on Suomessa valmistetuille tuotteille ja Suomessa tuotetuille palveluille myönnettävä alkuperämerkki. Avainlippua kantaa yhteensä yli 4500 tuotetta, tuoteryhmää tai palvelua. www.suomalainentyo.fi/yrityksille/avainlippu/

Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Liitto hallinnoi suomalaisesta työstä kertovia merkkejä ja vaikuttaa ostopäätöksiin, jotta työpaikat säilyvät ja uusia syntyy.