Herkullisia kesähetkiä helposti ja siististi

Kesä on käsillä ja grilliherkkuja odotetaan vesi kielellä: grillattua lihaa, kalaa, kanaa, kasviksia – ja tietysti makkaraa. Vaihtelua grilliruokiin tuo herkullinen savuaromi, joka syntyy helposti savustuspussissa omalla grillillä.

Hyvillä välineillä grilli puhtaaksi

Ennen kuin käännät grillin kuumenemaan, muista puhdistaa se huolella. Grillaaminen on mukavampaa, kun grilli on puhdas, ja ruokakin on maukkaampaa, kun vanhat rasvat eivät pala grilliherkkuihin kiinni.

SINI-grilliharja on grillinpuhdistuksen monitoimiväline. Grilliharjan teräskaavin on tehohas suurimpien karstojen kaapimisessa. Ruostumattomalla teräsharjalla puolestaan saat helposti metalliritilän puhtaaksi, ja grillin ulko- ja sisäpinnat puhdistat grilliharjassa olevalla hankaustyynyllä. Grilliharjassa on pitkä varsi, joka helpottaa grillin puhdistusta ja lisää turvallisuutta. Muista lukea myös grillin valmistajan hoito-ohjeet.

Grillin muiden pintojen, kesäkeittiön työtasojen ja terassin pöydän pyyhkimiseen sopii SINI Sieniliina, jolla on huikea imukyky. Liina imee jopa 15 kertaa oman painonsa vettä, ja sen voi hävittää kompostoimalla.

Grillin siivous ja itse grillaus voivat olla sottaista puuhaa, joten kädet kannattaa suojata kestävillä SINI Kertakäyttökäsineillä. SINI-nitriilikäsineet soveltuvat ruoanlaittoon ja elintarvikkeiden käsittelyyn, sillä niistä ei liukene kemikaalijäämiä ruoka-aineisiin. Kun käytät sinisiä käsineitä, huomaat, jos pienikin käsineen pala leikkautuu ruoan joukkoon. Nitriilikumista valmistettu puuteroimaton kertakäyttökäsine soveltuu myös luonnonkumiallergikoille.

Hyvää savustettua grilliruokaa savustuspussilla

SAVU-grillipussilla on jokaisen kotikokin helppo valmistaa maukkaita aterioita niin arkeen kuin juhlaankin – helposti, nopeasti ja siististi. Voit itse seurustella vieraiden kanssa tai puuhailla perheen parissa sillä aikaa kun ruoka kypsyy savustuspussissa. Ruoka on tarjoiluvalmis heti savustuksen jälkeen joko sellaisenaan, maustettuna tai lisukkeiden kera. Käy kurkkaamassa maukkaat grillausreseptit SAVUn kotisivulla www.savu.fi/reseptit.

Grilli suojaan lialta ja siitepölyltä

SINI-grillisuojus on tiivis suojahuppu, joka suojaa grilliä lialta ja siitepölyltä. Grillisuojus asetetaan grillin päälle ja kiristetään paikoilleen napakoiden tarrojen ja narun avulla. Myös kaasupullon suojaamiseen on oma huppunsa.

Grillisuojuksia on saatavana kolmena kokona: suurin on mitoitettu sopimaan yleisimpien kaasugrillien päälle. Kooltaan se on 122 x 103 x 45 cm. Keskikokoinen suojus on kooltaan 142 x 55 x 95 cm. Pienin grillisuojus sähkögrillille on mitoiltaan 90 x 55 x 40 cm.  SINI Kaasupullon suojus sopii 10-11 kg:n kokoiselle kaasupullolle.

 

Lisätietoa tuotteista:

Sinituote Oy, varatoimitusjohtaja Aino Määttä, p. 019 7600 213 tai aino.maatta@sinituote.fi

Suomalainen perheyritys Sinituote Oy on Pohjoismaiden johtava siivousvälineiden, vaatehuollon tuotteiden ja autonhoitotarvikkeiden valmistaja ja markkinoija. Sinituote panostaa voimakkaasti tuotekehitykseen ja tuo jatkuvasti markkinoille uusia välineitä kodin siivouksen, järjestyksen ja toimivuuden ylläpitoon. Yrityksen tavoitteena on tehdä suomalaisten kotien arjesta vähän helpompaa. Ympäristöystävälliset SINI-tuotteet ovat kestäviä ja pestäviä, ja ne on kehitetty suomalaisille sisustusmateriaaleille ja suomalaisille kodeille. Valtaosa yrityksen markkinoimista tuotteista on kotimaisia Avainlippu-tuotteita.

Seuraa meitä
Facebookissa: https://www.facebook.com/Sinituote
Twitterissä: https://twitter.com/sinituote
Nettisivuilla: http://www.sini.fi