Lifa Airin hengityssuojaimille on myönnetty Avainlippu

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Lifa Airin hengityssuojaimille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetusta tuotteesta. Lifa Air valmistaa Suomessa sekä suu-nenäsuojuksia että hengityssuojaimia ja molemmat tuotteet ovat jatkossa Avainlipulla merkittyjä.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkki voidaan myöntää tuotteelle, joka on valmistettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus tuotteen omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Laskelmassa otetaan huomioon kaikki tuotteeseen kohdistuvat kustannukset.

– Hengityssuojainten kotimaiselle valmistukselle on COVID-19-pandemian myötä kova kysyntä ja haluamme palvella suomalaista yhteiskuntaa vakaalla tuotannolla ja laadukkailla tuotteilla. Kotimaisuus takaa huoltovarmuuden ja varmistaa, että terveydenhuolto ja kriittisimmät sektorit saavat suojaimia. Priorisoimme nyt näiden tahojen tarpeita. Kotimainen valmistus tuo työtä ja toimeentuloa Suomeen, josta Avainlippu viestii hienosti, toteaa Lifa Airin toimitusjohtaja Johan Brandt.

Avainlippu-merkki tunnetaan erittäin hyvin. Suomalaisen Työn Liiton tutkimuksen mukaan käytännössä kaikki yrityspäättäjät ja kuluttajat tuntevat Avainlipun. Suomalaisista suurin osa (75 %) on myös sitä mieltä, että Avainlippu vaikuttaa ostopäätöksiin positiivisesti.

Suomalaisen Työn Liiton markkinointipäällikkö Reetta Mentu toteaa, että kotimaisen tuotteen hankinta koetaan yhteiskunnallisena vaikuttamisena ja vastuullisena arvovalintana, joka edesauttaa suomalaista kilpailukykyä ja hyvinvointia. Kerrassaan upea juttu, että hengityssuojaimia valmistetaan kotimaassa.

Lisätietoja:

Johan Brandt, toimitusjohtaja
johan.brandt@lifa-air.com
040 544 8282

Avainlippu on Suomessa valmistetuille tuotteille ja Suomessa tuotetuille palveluille myönnettävä alkuperämerkki. Avainlippua kantaa yhteensä yli 4700 tuotetta, tuoteryhmää tai palvelua. www.suomalainentyo.fi/yrityksille/avainlippu/

Lifa Air on suomalainen teknologiayhtiö ja maailman johtava puhtaan ilman asiantuntija. Asemamme perustuu pitkään kokemukseemme hengityssuojainten tuotekehityksestä ja tuotannosta. Tuotteidemme laatu on kansainvälisestikin tarkasteltuna huippuluokkaa; tuotteemme ovat aina vaatimusten mukaisia, niiden sertifioinnit ovat ajan tasalla ja jäljitettävyys kunnossa. Tuotekehityksemme työskentelee jatkuvasti uusien tuote- ja materiaali-innovaatioiden parissa, jotta asiakkaamme saavat meiltä jatkossakin ominaisuuksiltaan huippulaatuisia hengityssuojaimia ja ilmanpuhdistusratkaisuja.
www.lifa-air.fi