Eckerö Linen ja Nelosen Vain Elämää – ohjelmayhteistyö jatkuu – koko artistikattaus esiintymään Finlandialle

Eckerö Line tuo ensi syksynä kaikki Vain elämää –tähtiartistit vuorollaan esiintymään livenä m/s Finlandian Bar Nosturiin. Vain elämää –ohjelmaa voi seurata tunnelmallisessa fanikatsomossa, joka pystytetään tänä vuonna laivan uudistettuun Kokouskeskus&Loungeen.

Laivayhtiö Eckerö Line jatkaa yhteistyötään Nelosen Vain elämää –ohjelman kanssa entistä laajempana.

”Asiakkailtamme saama palaute viime vuoden yhteistyöstä oli erittäin positiivista. Tunnelma fanikatsomossa oli huikea ja sitä jaettiin myös sosiaalisessa mediassa innokkaasti. Tämän vuoden yhteistyön lähtökohtana on tuottaa entistä enemmän positiivisia elämyksiä ja iloa asiakkaillemme laivalla”, sanoo Eckerö Linen myynti- ja markkinointijohtaja Ida Toikka-Everi.

Elämää laineilla –livekeikat aloittaa legendaarinen Pave Maijanen

Eckerö Line on Suomen suurimpia kotimaisten viihdeartistien työllistäjiä. Elämää laineilla –live-esiintymiset jatkavat Eckerö Linen vahvaa kotimaisten huippuartistien tarjontaa.

”Kumppanuus hyväntuulisen kotimaisen ohjelman kanssa sopii suomalaisen laivayhtiön imagoon, mutta halusimme artistit myös ulos ruudusta ja laivalle. Olemme todella iloisia, että he kaikki lähtivät mukaan”, sanoo Ida Toikka-Everi.

Tämän vuotisen ohjelmayhteistyön helmi onkin kaikkien ohjelman artistien omat livekeikat m/s Finlandialla. Vain elämää –tähtien keikat alkavat 10.10., sopivasti pikkujoulukauden käynnistelyaikaan. Ensimmäisenä Bar Nosturin Elämää laineilla -lavalle nousee Pave Maijanen ja keikkaputken päättää Sanni 3.12. Tulevalla kaudella nähdään myös Anssi Kela, Virve Rosti, Antti Tuisku, Maija Vilkkumaa ja VilleGalle. Koko Elämää laineilla –livekeikkojen kalenterin voi katsoa Eckerö Linen sivuilta www.eckeroline.fi.

Uusittu Fanikatsomo perjantaisin

Varsinaista ohjelmaa voi viimevuotiseen tapaan laivalla seurata reaaliajassa jättiruudulta m/s Finlandian fanikatsomossa. Se pystytetään tällä kaudella laivan uuteen Kokouskeskus&Loungeen. Fanikatsomon lipun hintaan sisältyy Loungen tarjoilut: viinit, virvoitusjuomat ja pienet purtavat. Katsomo avautuu 18.9. kun sarjan ensimmäinen jakso pyörähtää käyntiin.

”Ohjelmayhteistyö on meille tälläkin kertaa suuri satsaus mutta olemme hyvin iloisia tästä laadukkaasta kokonaisuudesta, joita voimme tarjota asiakkaillemme ensi syksynä”, Toikka-Everi sanoo. Vain elämää on ollut yksi Nelosen viime vuosien suosituimmista ohjelmista. Se on kerännyt parhaimpina viikkoina ruudun ääreen yli miljoona katsojaa.

Lisätietoja Vain elämää -ohjelmasta: http://www.nelonen.fi/ohjelmat/vain-elamaa

Lisätietoja:
Myynti- ja markkinointijohtaja
Ida Toikka-Everi, Eckerö Line
ida.toikkaeveri@eckeroline.fi
puh. 0400 422 391

Eckerö Line Ab Oy (perustettu 1994) on suomalainen Helsingin ja Tallinnan välillä säännöllistä laivaliikennettä harjoittava yhtiö, joka kuuluu vuonna 1961 perustettuun Eckerö-konserniin. Yhtiö tarjoaa matkailupalveluita kuuden tunnin miniristeilyistä ja Tallinnan päiväristeilyistä laadukkaisiin hotellimatkoihin sekä rahtipalveluita. Yhtiön laiva m/s Finlandia on Suomen lipun alla Tallinnaan liikennöivä matkustajalaiva. Eckerö Line on reitin ainoa laivayhtiö, jolla on oikeus käyttää suomalaisen palvelun Avainlippu-tunnusta. Vuonna 2014 Eckerö Linen matkustajamäärä oli noin 1.380.000 matkustajaa.

Lisätietoja www.eckeroline.fi