HalpaHallille myönnettiin Avainlipun käyttöoikeus

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Kokkolan Halpa-Halli Oy:lle Avainlipun käyttöoikeuden. Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä, ja se voidaan myöntää Suomessa tuotetuille palveluille sekä Suomessa valmistetuille tuotteille.

– Avainlippu-merkki auttaa asiakasta valitsemaan suomalaisen vaihtoehdon, ja se viestii myös vastuullisuudesta ja luotettavuudesta. HalpaHalli on kotimainen perheyritys, joka työllistää suoraan 1 500 ihmistä ja maksaa veronsa Suomeen. Olemmekin todella ylpeitä voidessamme käyttää Avainlippua, sanoo HalpaHallin toimitusjohtaja Janne Ylinen.

Hänen mukaansa HalpaHallin tuotevalikoimissakin kotimaisuus ja Avainlippu-tuotteet ovat olleet aina tärkeässä roolissa.

– Nyt halusimme yhtiötasolla korostaa kotimaisuutta entisestään hakemalla HalpaHallille omaa Avainlipun käyttöoikeutta. Samalla pääsemme Suomalaisen Työn Liiton jäsenenä yhteiselle foorumille muiden suomalaista työtä arvostavien yritysten ja yhteisöjen kanssa, Janne Ylinen jatkaa.

Suomalaisen työn arvostus kasvoi merkittävästi 2020

– On hienoa saada Avainlipun käyttäjien joukkoon myös Kokkolan Halpa-Halli Oy, joka on iso työllistäjä Suomessa, iloitsee Suomalaisien Työn Liiton markkinointipäällikkö Reetta Mentu. 3 800 Avainlippu-yrityksestä yli puolet on palveluyrityksiä, jotka merkin kautta haluavat kertoa arvopohjastaan, kuten HalpaHalli, Reetta Mentu jatkaa.

Hänen mukaansa suomalaisen työn arvostus kasvoi Suomalaisen Työn Liiton tutkimusten mukaan viime vuonna merkittävästi. Suomalaisista 90 prosenttia sanoi vuoden 2020 lopussa suosivansa suomalaisia tuotteita ja palveluita aina kun mahdollista. Vuonna 2019 vastaava luku oli 72 prosenttia. (Lähteet: Taloustutkimus 2019 ja 2020).

Kuvateksti: ”Avainlippu korostaa entisestään HalpaHallin kotimaisuutta”, sanoo Kokkolan Halpa-Halli Oy:n toimitusjohtaja Janne Ylinen. Kuva: Ville Hyytinen