Biohit Oyj:n Acetium® imeskelytableteille ja kapseleille on myönnetty Avainlippu-tunnus

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Biohit Oyj:n Acetium kapseleille ja imeskelytableteille Avainlippu-tunnuksen, joka kertoo, että tuote on valmistettu Suomessa.

Biohit Oyj on globaaleilla markkinoilla toimiva suomalainen yhtiö, jonka pääkonttori on Helsingissä. Acetium® kapselit ja imeskelytabletti ovat Biohit Oyj:n Suomessa kehittämiä tuotteita, jotka sitovat karsinogeenistä asetaldehydiä vaarattomaksi yhdisteeksi suussa ja mahalaukussa (kts.Lisätietoja)”, kertoo toimitusjohtaja Semi Korpela.

”Kuluttajat voivat valita suomalaisen tuotteen tai palvelun lähes kaikissa tuoteryhmissä. Toivotamme ilolla Suomalaisen Työn Liiton jäseneksi ja Avainlipun käyttäjien joukkoon tervetulleeksi myös Biohit Oyj:n, innovatiivisen yrityksen bioteknologian alalta”, sanoo Reetta Mentu, Avainlipun Brand Manager Suomalaisen Työn Liitosta.

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Semi Korpela, Biohit Oyj
puh. +358 9 773 861
investor.relations@biohit.fi
www.biohit.fi

Brand Manager Reetta Mentu, Suomalaisen Työn Liitto
puh. +358 50 561 5030
reetta.mentu@avainlippu.fi
www.suomalainentyo.fi

Liite: Lisätietoja.pdf

Biohit Oyj on globaaleilla markkinoilla toimiva suomalainen bioteknologiayritys. Biohitin missio on ”Innovating for Health” -tuotamme innovatiivisia tuotteita ja palveluita edistämään tutkimusta ja varhaista diagnostiikkaa. Biohitin pääkonttori on Helsingissä, ja tytäryhtiöt sijaitsevat Italiassa ja Iso-Britanniassa. Biohitin B-sarjan osakkeet (BIOBV) noteerataan Nasdaq Helsingin Small cap/Terveydenhuolto-ryhmässä. www.biohit.fi

Suomalaisen Työn Liitto on asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on edistää suomalaisen työn arvostusta ja menestystä. Liitto hallinnoi suomalaisen työn puolesta toimivia merkkejä ja verkkopalveluita. Vuonna 1912 perustetulla liitolla on yli 2 500 yritys- tai yhteisöjäsentä. Avainlippu on Suomessa valmistetuille tuotteille ja Suomessa tuotetuille palveluille myönnettävä alkuperämerkki. Avainlipun käyttöoikeus on yli 3000 tuotteella, tuoteryhmällä tai palvelulla. www.suomalainentyo.fi