Suomalaisia Coreflect®-heijastimia myyty jo yli 100 miljoonaa kappaletta

Suomalaiset Coreflect®-heijastimet ovat näkyviä heijastimia paitsi Suomessa myös maailmalla: heijastimia on 1960-luvulta lähtien valmistettu jo reilusti yli sata miljoonaa kappaletta. Suuri osa heijastimista menee vientiin Pohjoismaihin, muualle Eurooppaan ja aina Australiaan ja Etelä-Amerikkaan asti.

Coreflect® on aito ja alkuperäinen suomalainen heijastin, joka on keksitty ja kautta aikojen myös valmistettu Suomessa. Kymmenien erilaisten heijastinten valikoima uudistuu vuosittain. Safety Reflector Finland Oy on vuodesta 2016 alkaen vastannut Coreflect®-heijastinten tuotekehityksestä, varastoinnista, jakelusta sekä myynnistä ja markkinoinnista. Yrittäjä, toimitusjohtaja Jutta Vainion luotsaama yritys tähtää yhä vahvemmin kasvuun ja kansainvälisille markkinoille. Vainio jatkaa yrittäjänä työtä, jonka aloitti Coreplast Laitila Oy:n myyntipäällikkönä. Heijastimet valmistetaan edelleen Coreplast Laitila Oyn tehtaassa.

Suomalainen heijastinklassikko on vahva vientituote

Safety Reflector Finland Oy:n kansainvälinen liiketoiminta perustuu laajoihin kansainvälisiin verkostoihin, joihin kuuluvat mm. eri maissa toimivat vähittäiskauppa- ja mainoslahjatukut ja näiden jälleenmyyjät.

Jutta Vainio on käynyt lähes kymmenen vuoden ajan edustamassa Coreflect®-heijastimia suurilla vähittäis- ja tukkukaupan messuilla Euroopassa. Vainio on myynyt Coreflect®-heijastimia Pohjoismaiden lisäksi muun muassa useisiin Euroopan maihin, Venäjälle, Etelä- ja Pohjois-Amerikkaan, Etelä-Koreaan sekä Japaniin. Tammi–helmikuussa Vainio edustaa suomalaisia heijastimia kahdessa suuressa kansainvälisessä vähittäis- ja tukkukaupan messutapahtumassa Euroopassa ja vie näin suomalaista klassikkoa vahvasti vientiin.

Lehtipiste yhteistyökumppaniksi Suomessa

Suomessa Coreflect®-tuotteiden jakelusta vähittäiskaupalle vastaa Lehtipiste. Vuoden 2017 alusta suomalaiset heijastimet kulkevat Lehtipisteen kautta päivittäistavara- ja erikoiskaupan myymälöihin kaikkialla Suomessa.

Lehtipisteen kanssa tehtävän yhteistyön myötä Safety Reflector Finland vahvistaa tuotteidensa myyntiä ja markkinointia Suomessa. “Lehtipisteen kanssa saamme monipuolisen ja vaihtuvan heijastinvalikoiman kuluttajille kaikkialla Suomessa. Lehtipisteellä on ainutlaatuinen, koko maan kattava logistiikka ja myyntiä tukevat kehittyneet tietojärjestelmät. Innostunut yhteistyö oman tuotantomme ja kaupan kanssa tukevat yhteisiä tavoitteitamme”, Vainio kiittelee.

Coreflect® on suomalainen Avainlippu-tuote

Pehmoheijastimet ovat viime vuosikymmeninä haastaneet perinteisen kovan heijastimen. Kovan heijastimen kotimaisuus, ylivertainen heijastavuus ja näkyvyys, muotoilu, erilaiset painatukset sekä toimivat kiinnitystavat ovat Coreflect®-heijastimen valtteja. Coreflect®-tuotteilla on sekä Avainlippu- että Design from Finland -tunnukset.

“Kotimaisuus on meille edelleen tärkeä arvo. Coreflect®-tuotteiden kotimaisuusaste on hyvin korkea, ne valmistetaan alusta loppuun ja pakkauksia myöten Suomessa. Vain heijastimen kiinnitykseen tarvittavat palloketjut ja klipsit tulevat muualta.” Coreflect-heijastimet ovat ekologisia ja myrkyttömiä. Polystyreeni raaka-aineena voidaan kierrättää tai turvallisesti polttaa energiajätteenä.

Lisätietoja:

Jutta Vainio, toimitusjohtaja, Safety Reflector Finland Oy
p. 040 778 6578
jutta.vainio@safetyreflector.fi

 

Safety Reflector Finland Oy edustaa alkuperäisiä suomalaisia Coreflect®-heijastimia Suomessa ja kansainvälisillä markkinoilla. Safety Reflector Finland vastaa Coreflect®-heijastinten tuotekehityksestä, varastoinnista, jakelusta sekä myynnistä ja markkinoinnista. Heijastimet valmistetaan edelleen Coreplast Laitila Oyn tehtaassa. www.coreflect.fi