Sinivalkoinen Valinta on näyteikkuna suomalaiseen työhön

Sinivalkoinenvalinta.fi on Suomalaisen Työn Liiton ylläpitämä hakupalvelu, joka kokoaa yhteen kaikki tuotteet ja palvelut, joille on myönnetty Avainlippu-, Design from Finland- ja/tai Yhteiskunnallinen Yritys -merkki. Näistä merkeistä tunnistaa tuotteet ja palvelut, jotka tuovat työtä Suomeen sekä vastuullisuuden periaatteita noudattavat yritykset.

Jäsenyritysten tuotteille ja palveluille lisää näkyvyyttä

Liiton jäsenpalveluna Sinivalkoinen Valinta tuo lisää näkyvyyttä jäsenyritysten tuotteille, tuoteryhmille ja palveluille ja mahdollisuuden markkinoida tuotteita kuluttajille, yrityksille sekä julkiselle puolelle. Jäsenyritykset huolehtivat itse sisällön tuottamisesta palveluun liiton extranetin kautta.

Korona-aikana kaupankäynti on muuttunut ja verkkokauppoja on syntynyt tiuhaan tahtiin. Suomalaisen Työn Liitto ja Vincit kehittivät Sinivalkoinenvalinta.fi-verkkopalvelua heti pandemian puhjettua. Kiitos Vincit! Uutena elementtinä palveluun lisättiin teema-artikkelit, joihin linkitetään aihealueeseen sopivia tuotteita ja palveluita säännöllisesti. Palvelusta hyötyvät erityisesti pienet yritykset, joilla markkinoinnin resurssit ja ajankäyttö on kortilla. Kannattaa siis pitää omat sisällöt kunnossa!

Kuluttajat ja asiakkaat löytävät kotimaiset tuotteet ja palveluntarjoajat helposti

Käyttäjä voi hakea ja selailla verkkopalvelussa esimerkiksi Avainlippu-merkin saaneiden tuotteiden ja palveluiden tietoja merkeittäin, tuoteryhmittäin tai selata yrityksiä. Myös linkit yritysten verkkosivuille tai somekanaviin ovat kätevästi mukana, mikäli yritys on täyttänyt tiedot. Siirtyminen kiinnostavan yrityksen sivuille tai verkkokauppaan käy siis helposti.

Jokainen meistä voi valinnoillaan vaikuttaa siihen, että kuluttamamme eurot päätyvät tukemaan suomalaista työtä ja edistämään näin suomalaisen yhteiskunnan hyvinvointia. Yhä suurempi osa suomalaisista haluaa tietää, missä ja minkälaisissa olosuhteissa tuotteet ja palvelut on tehty, kerro siitä ylpeästi myös tämän palvelun kautta.

Ajankohtaisia teema-artikkeleita:

Kesäretki kotimaiseen tapaan

Kotimainen kesäpiha, kaksin verroin viehkeämpi

Astu Sinivalkoinenvalinta.fi-palveluun ja hae kotimaisia tuotteita ja palveluita: