Uusia Yhteiskunnallinen Yritys -merkkejä myönnetty

Suomalaisen työn liiton Yhteiskunnallinen Yritys -merkkitoimikunta on myöntänyt uusia merkkejä yritysten käyttöön.

Yhteiskunnallinen Yritys -merkki voidaan myöntää yrityksille, joiden ensisijainen tavoite on ratkaista yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia ja ne käyttävät suurimman osan voitostaan tähän. Tärkeää on myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen ja toiminnan avoimuus. Suomalaisen työn liiton myöntämä Yhteiskunnallinen Yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti. Uudet merkinsaajat ovat:

Hyvänolon Elämänpuu Oy

Hyvänolon Elämänpuu Oy on Tampereella toimiva ikäihmisten koti, jossa jokainen asukas ja hänen omaisensa kohdataan yksilönä. Hyvänolon Elämänpuu haluaa turvata hyvän ja merkityksellisen elämän jokaiselle asukkaalle sekä tarjota merkityksellisen työpaikan työntekijöille. Yritys tekee myös paljon yhteistyötä eri toimijoiden kanssa ja vapaaehtoiset ovat tiiviisti toiminnassa mukana. Eri tilaisuuksiin kutsutaan myös alueen senioreita sekä omaisia. Hyvänolon Elämänpuu Oy:n omistaa voittoa tavoitteleman Kristillinen palvelukotiyhdistys Elämän puu ry.

Luona Hoiva Oy

Luona Hoiva Oy:n tuottaa terveys- ja sosiaalipalveluita (palveluohjaus ja neuvonta) ja kansalaisille 24/7 päivystysapupalvelua. Lisäksi se tarjoaa palveluohjausta ja neuvontapalveluita Pirkanmaalla ja Päijät-Hämeessä. Näissä kohderyhminä ovat ikääntyneet, lapsiperheet, vammaiset sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujat. Pirkanmaan alueella Luona Hoiva toimii lisäksi kokonaisvaltaisena palveluintegraattorina toteuttamalla ainutlaatuista toimintamallia hyvinvointialueen käyttöön.

Saimaan Tukipalvelut Oy

Saimaan Tukipalvelut Oy on eteläkarjalainen Lappeenranta-konserniin kuuluva kunnallinen osakeyhtiö. Yhtiö tarjoaa ruoka-, puhtaus- ja kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitopalveluja sekä muita vastaavia tukipalveluja lähinnä omistajilleen. Yhtiön mission mukaisesti omistaja-asiakkaille tarjotaan palvelukokonaisuuksia asiakaslähtöisesti, joustavasti ja taloudellisesti.

 

Kaikki Yhteiskunnallinen Yritys -merkki yritykset

Sinivalkoisesta Valinnasta löydät kaikki Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeuden saaneet yritykset.

www.sinivalkoinenvalinta.fi

Teillekin Yhteiskunnallinen Yritys -merkki?

Yhteiskunnallinen Yritys -merkki on luotettava keino viestiä, että yritys on perustettu ratkomaan yhteiskunnallisia haasteita. Merkki lisää yhteiskunnallisten yritysten tunnettuutta. Merkki sopii yritykselle, joka haluaa viestiä läpinäkyvästi siitä, että yritys ratkoo yhteiskunnallisia ongelmia ja toimii kestävän hyvinvoinnin rakentajana.

Hae Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeutta