Kalatalo tuo markkinoille Suomen ensimmäisen villikalavalmisruokasarjan

Helsingin Kalatalo Oy on tuonut markkinoille Kalatalo-valmisruokasarjan. Ruokien valmistuksessa on käytetty suomalaista villikalaa sekä juureksia ja Arlan suomalaista kermaa, voita ja maitoa. Keravalla valmistetulle Kalatalo-sarjalle on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Kalatalo-valmisruokien pihveissä ja pyöryköissä käytetään Suomen vesistöistä pääosin hoitokalastuksessa pyydettyä särkikalaa. Syömällä kotimaisia särkikaloja kuluttaja tekee samalla ruokavaliostaan monipuolisemman ja pienentää vesistöjemme ravinnekuormitusta.

Kalatalo-ateriat valmistetaan Helsingin Kalatalo Oy:n huippumodernissa, lähes 5000 neliömetrin FSSC 22000 -sertifioidussa elintarviketehtaassa Keravalla. Kalatalo-sarjalle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus merkiksi kotimaisesta työstä.

– Kalatalo-valmisruokasarja on arkiruokaa parhaimmillaan. Tuotteet on suunniteltu suomalaisen suuhun sopiviksi, herkullisiksi lounaiksi tai iltaruoiksi, ja ne sopivat meille kaikille vauvasta vaariin. Haluamme, että jokaisella suomalaisella olisi mahdollisuus nauttia kotimaisesta villikalasta vuoden kaikkina päivänä. Ravitsemussuositusten mukaan kalaa tulisi syödä 2–3 kertaa viikossa, kertoo Helsingin Kalatalo Oy:n toimitusjohtaja Janne Rantanen.

Tuotteita voi ostaa Suomen kaikista Prismoista, hyvin varustetuista S-marketeista, Alepoista, Sale-myymälöistä ja K-kaupoista kautta maan.

 

Lisätietoja:

Janne Rantanen, Toimitusjohtaja, Helsingin Kalatalo Oy, 0400 833 937, janne.rantanen@kalatalo.com
Petri Hautala, Myyntijohtaja, Helsingin Kalatalo Oy, 050 356 8128, petri.hautala@kalatalo.com
Toni Oksman, Myyntipäällikkö, Arla Suomi Oy, 050 452 1097, toni.oksman@arlafoods.com

 

Helsingin Kalatalo Oy on innovatiivinen kala- ja ruoka-alan moniosaaja, jonka juuret ovat vuodessa 1926. Yhtiön tehdas Keravalla on yksi Suomen moderneimpia elintarvikelaitoksia ja sille onkin myönnetty FSSC 22000 -sertifiointi.

Arla Suomi Oy keskittyy maitopohjaisten ja niitä täydentävien samaa tuotantoteknologiaan sopivien elintarvikkeiden myyntiin, jakeluun ja jalostamiseen. Toimimme sertifioidun FSSC 22 000- tuoteturvallisuusstandardin ja ISO 14001- ympäristöstandardin vaatimusten mukaisesti.