Satojen yritysten yhtäaikaiset avoimet ovet keräsivät paljon huomiota

Tervetuloa meille -viikko nosti suomalaisen työn ja osaamisen parrasvaloihin. Suomalaisen Työn Liiton järjestämä teemaviikko keräsi paljon kiitosta ja huomiota niin sidosryhmissä, mediassa kuin kävijöidenkin joukossa. Tapahtumia järjestettiin noin 300 ympäri Suomea.

Tervetuloa meille -viikko näkyi ja kuului laajasti sosiaalisesta mediasta pääuutisiin. Esimerkiksi Kymmenen Uutisissa vierailtiin Plastexin tehtaalla. Katso uutisklippi »

Myös Yle nosti suomalaista työtä sen moninaisuudessaan esille esim. Puoli Seitsemän -asiaohjelmassa ja Suomen kuunnelluimmassa ohjelmassa Ajantasassa. Suomalaisen Työn Liiton toimitusjohtaja Tero Lausala oli myös Ylen aamu-tv:ssä vieraana. Katso haastattelu »

Suomalaisen Työn Liiton toimitusjohtaja Tero Lausala kävi Ylen aamu-tv:ssä kertomassa Tervetuloa meille -viikosta.

Tervetuloa meille -viikon alla ja tapahtumaviikolla ovensa avanneita yrityksiä kuultiin myös Radio Novan haastatteluissa.

Radio Nova järjesti myös avoimien ovien tempauksen Tervetuloa meille -viikolla.

Kiillolla oltiin mukana Tervetuloa meille -hengessä paitoja myöten.

Tervetuloa meille -viikon aikana järjestettiin satoja erilaisia tapahtumia eri puolilla Suomea. Yrityksissä järjestettiin tutustumiskierroksia, luentoja, näyttelyitä, tehdaskierroksia, työpajoja ja rekrytointitilaisuuksia. Kuultiin musiikkia, nähtiin tanssiesityksiä, piipahdettiin virtuaalimaailmassa. Tapahtumien laaja kirjo kuvasi hienosti suomalaista monipuolista osaamista.

Somekilpailun voittajat pääsivät tutustumaan Possen kulisseihin ja seuraamaan suoran lähetyksen kenraaliharjoitusta.

– Tapahtuma järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa. Tämä vuosi loi hyvän pohjan tehdä tapahtumasta ensi vuonna entistä suurempi yhtäaikaisten avoimien ovien viikko. Tämä oli jälleen kerran hieno osoitus siitä, miten yritysten ja yhteisöjen voimat yhdistämällä voimme saavuttaa enemmän, iloitsee projektipäällikkö Merja Mantila Suomalaisen Työn Liitosta.

Tervetuloa meille -viikon aikana 9.–15.10. yritykset ympäri Suomen avasivat ovensa ja näyttivät, mitä niissä tehdään. Tempaus oli avoin kaikille yrityksille. Tervetuloa meille -viikon takana on Suomalaisen Työn Liitto, ja se on osa Made by Finland -kampanjaa. www.tervetuloameille.fi