Lennol toimittaa puolustusvoimille 140 000 tyynyä

Lennol Oy on voittanut kolme puolustusvoimien tarjouskilpailua.

Tälle kesälle Lennol on saanut puolustusvoimilta yli 14 000 tyynyn tilauksen. Tyynyt toimitetaan kesäkuun aikana, joten heinäkuussa armeijan aloittavat nukkuvat Lennolin tyynyillä. Tämän lisäksi yritys toimittaa tämän vuoden aikana armeijalle 2500 peitettä.

Suurin ja merkittävin tarjouskilpailun voitto koskee armeijan tyynyjä neljän seuraavan vuoden aikana. Vuoden 2019 kesäkuuhun ulottuva sopimus sisältää arviolta noin 125 000 tyynyä. Tyynyjä toimitetaan kaksi kertaa vuodessa suoraan joukko-osastoihin. Tarjouskilpailujen voitot tuovat Lennolille hyvää perustilauskantaa. Yritys on ennenkin saanut tilauksia puolustusvoimilta, mutta tämä neljän vuoden tyynytilaus on suurin ja pitkäaikaisin. ”Laatu, hinta ja toimituskyky olivat menestymisemme eväät. Neljän vuoden sopimus mahdollistaa myös sen, että saamme valmistaa tuotteet rauhassa, ilman kiirettä”, sanoo Lennol Oy:n toimitusjohtaja Pirjo Pystykoski-Sopanen.

Lisätiedot:
toimitusjohtaja
Pirjo Pystykoski-Sopanen
Lennol Oy
puh. 040 770 1939
sp. pirjo.pystykoski-sopanen@lennol.fi

Lennol Oy on vuonna 1967 perustettu perheyritys, joka valmistaa Jalasjärvellä sisustustekstiilejä ja huonekaluteollisuuden pehmustekomponentteja. Vuonna 2015 tehdyn yrityskaupan myötä Lennol valmistaa nyt myös lampunvarjostimia projektikohteisiin. Yrityksen liikevaihto on 2,1 milj. euroa ja sen palveluksessa on 19 henkilöä.