Design from Finland nähdään jälleen Habitaressa

Intiaanikesä vetelee viimeisiään. Vielä ehtii syödä jättiläisen annoksen pehmistä rannalla, poimia marjoja suoraan varvuista suuhun tai istua yötä myöden nurmikolla kavereiden ja piknik-korin kanssa. Viilenevä ilma ja pimenevät illat voivat aiheuttaa kaihoisan mielen ja tunteen siitä, että kaikki hauska on nyt ohi! Ensi kesää odotellessa… Mutta syksyn tullenhan kaikki vasta alkaa! Akut ladattu, uusi penaali hankittu, syksyn teatteritarjonta katsastettu ja uuden harrastuksen aloittamistakin on jo harkittu.

Oman kodin järjestely ja sisustaminen jäävät kesällä helposti vähälle huomiolle mökkireissujen ja rannalla makoilun rinnalla. Jossain vaiheessa havahtuu hellepöpperöstään ja alkaa jo toivoa, että tulisi hieman koleampaa. Voisi sytytellä kynttilöitä kotona ja köllötellä ihanan uuden huovan sisällä! Tähän mielentilaan syksyn inspiroivimpiin tapahtumiin lukeutuva Habitare sopii täydellisesti.

Tänä vuonna Design from Finland valmistelee Habitareen yhteisosastoa, jossa ovat mukana VM-Carpet, Timberwise, Green House Effect, Anttila, By Johanna Lehtinen, Melaja, MyKolme design, Sulattamo, Piiroinen sekä Isku.

Vuoden designteko tunnustuksen viime vuonna saanut VM-Carpet tuo messuille mm. nerokkaita muotoonleikattuja mattojaan, Timberwise voi ylpeänä esitellä suomessa valmistettuja ja kertakaikkisen kauniita lattioitaan, Green House Effect tarjoaa uudenlaista vihersisustamista ja Anttila lanseeraa syksyn uudet Anno tekstiilit. MyKolme design taas suunnittelee ja valmistaa yksinkertaisia ja tarkoituksenmukaisia kalusteita koteihin ja toimistoihin, By Johanna Lehtinen hurmaa sisustusjulisteillaan ja Melaja tuo messuvieraiden ihasteltavaksi Eero Aarnion legendaariset muovikalusteet. Be&liv esittelee nerokkaat ja tietysti äärimmäisen tyylikkäät nykyaikaiset lahjatavarat, Piiroinen tunnetaan irtokalusteiden lisäksi urheiluareenoiden katsomotuoleistä ja Isku tuo osastolle koulukalustevalikoimaansa.

Tästä kultaisesta kokoonpanosta löytyy varmasti jokaiselle jotakin ihasteltavaa.

Nähdään messuilla!

Habitare avoinna yleisölle:
torstaina 11.9. klo 14-18
perjantaina 12.9. klo 10-19
lauantaina 13.9. klo 10-18
sunnuntaina 14.9. klo 10-18

Habitare avoinna alan ammattilaisille:
keskiviikkona 10.9. klo 10-18
torstaina 11.9. klo 10-14