Coronaria laittaa posiolaiset liikkumaan

Posiolla sosiaali- ja terveyspalvelut tuottava Avainlippu-yritys Coronaria järjestää Posio liikkuu -hyvinvointikampanjan 11.4.–9.11.2018 kaikille posiolaisille. Hyvinvointikampanja kannustaa posiolaisia liikkumaan enemmän, voimaan paremmin ja syömään terveellisemmin. Kampanjan suojelijana on itsekin elämänmuutoksen tehnyt Mikko ”Peltsi” Peltola.

Hyvinvointikampanja koostuu kuudesta liikuntatapahtumasta, asiantuntijaluennoista, uudesta kansansairauksia paremmin ennakoivasta verikokeesta ja kuntotestistä. Lisäksi hyvinvointikampanjan aikana on mahdollista saada ravintovalmentajan ohjausta terveellisempään ruokavalioon.

Kampanjan suojelijana on Mikko ”Peltsi” Peltola, joka isännöi kampanjastarttia 11. huhtikuuta Posion valtuustosalissa. Peltola kertoo starttitapahtumassa oman tarinansa siitä, miten hän löysi liikunnallisen elämäntavan.

”Coronaria haluaa tukea posiolaisten hyvinvointia ja terveyttä tarjoamalla erilaisia liikuntaelämyksiä, asiantuntijaluentoja ja ravitsemusneuvontaa. Hankkeen tavoitteena on auttaa posiolaisia liikunnalliseen ja terveelliseen elämään opastetusti sekä omatoimisesti. Hanke on Coronarian Suomi 100 -lahja Posiolle”, kertoo Coronarian projektipäällikkö Virva Pisano (kuvassa).

”Posio liikkuu -hyvinvointikampanja on hyvä piristysruiske Posion tapahtumakirjoon. Posiolle tulee kampanjan myötä uusia hyvinvointia tukevia tapahtumia, jotka ovat erittäin tervetulleita. Tapahtumien monipuolisuus ja kaikelle kansalle -periaate on hieno asia. Tähän kampanjaan kannattaa kaikkien posiolaisten osallistua omien kykyjensä mukaan”, kannustaa Posion vapaa-aikasihteeri Antti Häkämies.

Terveemmän elämän ja parantuvan hyvinvoinnin lisäksi posiolaisia motivoidaan liikkumaan erilaisilla kannustimilla. Posiolaisia palkitaan aktiivisuudesta ja innostuksesta eri tavoin.

”Kaikkia kannustimia ei vielä paljasteta, mutta kerrottakoot, että jaossa on muun muassa elämyksellinen matkalahjakortti”, toteaa Pisano arvoituksellisesti.

Hyvinvointikampanjaan osallistuvilla on mahdollisuus saada maksutta myös Nightingalen verikoe, jonka avulla voidaan ennakoida sydän- ja verisuonitauteja paremmin kuin tavanomaisilla kolesterolitesteillä. Nightingalen verianalyysi on voittanut Vuoden Terveysinnovaatiopalkinnon 2018 ja YK:n ja maineikkaan yhdysvaltalaisen opinahjon MIT:n keksintökilpailun, ja se tulee kuluttajien saataville ensimmäistä kertaa maailmassa Posiolla hyvinvointikampanjan aikana.

 

Lisätietoja: 
Coronaria
Virva Pisano
Projektipäällikkö
0400 585683
virva.pisano@coronaria.fi

Posion kunta
Antti Häkämies
Vapaa-aikasihteeri
040 8012429
antti.hakamies@posionkunta.fi

Coronaria uudistaa terveydenhuoltoa luomalla laadukkaita terveyspalveluita ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin. Tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon, palveluasumisen ja kotihoidon sekä kuntoutuksen palvelut. Olemme 100% suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys, jossa työskentelee noin 2 500 työntekijää. Vuoden 2016 liikevaihto oli n. 100 miljoona euroa. Koska Coronarian tuottamat palvelut ovat kotimaisia ja olemme kotimainen yritys, on meille myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. www.coronaria.fi