Espoon Lähimmäispalveluyhdistys (Elpy ry) ja Kaunialan sairaala aloittavat yhteistyön

Yhteiskunnallinen yritys -merkkiyritykset Elpy ry ja Kaunialan sairaala tekevät yhteistyötä muun muassa KotiKauniala-lääkäripalveluiden sekä henkilöstön osaamisen ja koulutuksen tiimoilta.

Ensimmäisiä yhteisiä projekteja ovat kevään yhteinen saattohoitokoulutus henkilökunnalle sekä farmaseutin käynnit Elpyssä.

– Yhteiskunnallinen yritys- ja Avainlippu-merkit olivat tärkeä lähtökohta, kun tulevasta yhteistyöstä lähdettiin neuvottelemaan. Yhteisestä arvomaailmasta löytyi heti luonteva pohja tekemiselle, jonka kohderyhmänä meillä molemmilla toimijoilla ovat ikäihmiset, kertoo Elpyn toiminnanjohtaja Tom Kankkonen.

– On hienoa, että yhteiskunnalliset yritykset, kuten Elpy ja Kauniala, tekevät tämäntyyppistä yhteistyötä, sillä verkostoituminen on tehokas toimintatapa, josta hyötyvät sekä asiakas että palveluiden tuottajat, kommentoi Suomalaisen Työn Liiton toimitusjohtaja Tero Lausala.

Lisätietoja:

Elpy ry, toiminnanjohtaja Tom Kankkonen, tom.kankkonen@elpy.fi, p. 040 750 1180
Kaunialan sairaala, toimitusjohtaja Mervi Ahlroth, mervi.ahlroth@kauniala.fi, p. 050 374 2663

 

Espoon Lähimmäispalveluyhdistys on espoolainen yleishyödyllinen ja voittoa tavoittelematon kolmannen sektorin toimija. Yhdistys tekee työtä ikääntyvän väestön ja liikuntarajoitteisten hyväksi ja osallistuu aktiivisesti Espoon eläkeläispalvelujen kehittämiseen. Vuonna 1996 perustetulle yhdistykselle on myönnetty Avainlippu- ja Yhteiskunnallinen yritys -merkit osoituksena kotimaisesta ja yhteiskunnallisesti merkittävästä työstä. www.elpy.fi

Kaunialan Sairaala Oy on yhteiskunnallinen, voittoa tavoittelematon sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja. Vuodesta 1946 lähtien toiminut Kaunialan sairaala tarjoaa laadukkaita kuntoutuspalveluja ja pitkäaikaishoitoa laajalle asiakaskunnalle. Yritykselle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkki osoituksena eettisesti kestävällä tavalla tuotetusta ja ihmislähtöisestä vanhusten hoivasta. www.kauniala.fi

 

Kuvassa vasemmalta lukien: Kaunialan sairaalan johtava ylilääkäri Reino Pöyhiä, avo- ja kotipalveluiden johtaja Merja Korhonen sekä Espoon Lähimmäispalveluyhdistyksen toiminnanjohtaja Tom Kankkonen.