K-Rauta lanseerasi kotimaisten suunnittelijoiden kuvatapettimalliston

Kolme eturivin suomalaista suunnittelijaa – Kreetta Järvenpää, Kaisa Kartela ja Heidi Valkola – on suunnitellut uuden kuvatapettimalliston yksinoikeudella K-Raudalle. Syyskuussa julkaistulla mallistolla on Suomalaisen Työn Liiton Design from Finland -merkki muistuttamassa suomalaisen työn merkityksestä.

K-Raudan laaja sisustamisen ja pintamateriaalien valikoima kasvoi syksyllä kotimaisten suunnittelijoiden luomalla ainulaatuisella kuvatapettimallistolla. Kuvatapetit on suunniteltu K-Raudan omalle Cello-tuotemerkille niillä on Suomalaisen Työn Liiton Design from Finland -merkki muistuttamassa suomalaisen työn merkityksestä ja siitä, että tuotteet on suunniteltu Suomessa.

”K-Raudassa haluamme nostaa esille suomalaisen työn tärkeyttä. Jo nyt merkittävä osa K-Raudan myynnistä tulee kotimaisista tuotteista. Tulemme myös jatkossa nostamaan esiin kotimaisia tuotteita, jotka työllistävät suomalaisia ja pitävät kotimaan talouden pyörät pyörimässä”, kertoo K-Raudan ketjujohtaja Olli Pere.

Jokainen suunnittelija teki kaksi kuosia tapettimallistoon. Suunnittelijat saivat vapaat kädet kuvatapetteja tehdessään, ja siksi jokainen tapettikuosi on vahvasti tekijänsä näköinen. Mallistossa on valikoimaa runsaista kukkakuoseista yksinkertaisiin graafisiin kuoseihin ja hellyttäviin lastentapetteihin.

Kuvatapetit esiteltiin lanseeraustilaisuudessa median edustajille 1.9. K-ryhmän päätoimipaikassa K-Kampuksella Helsingissä. Tapetit saivat sisustustoimittajilta innostuneen vastaanoton, Design from Finland -merkistä ilahduttiin ja kuultiin jopa toiveita Cello-kuvatapettisarjan laajenemisesta jatkossa. Lanseerauksen jälkeen Cello-kuvatapetteja on uutisoitu laajasti sisustuslehdissä – myös Design from Finland -merkki on saanut positiivista näkyvyyttä.

Ansaitun median lisäksi K-Rauta tuo kuvatapetteja ja Design from Finland -merkkiä esille kattavasti TV:ssä, aikakauslehdissä ja digitaalisissa kanavissa. Kuvatapettien esille tuomisessa hyödynnetään sosiaalisen median vaikuttajia sekä K-Raudan Pinnalla- ja K-ryhmän Pirkka-lehtiä. K-Rauta tekee myös yhteistyötä helsinkiläisen pakohuoneen kanssa, jossa ratkaistaan kadonneen tapettitaiteilijan arvoitusta.

Tutustu kuvatapettimallistoon K-Rauta.fi-sivuilla.