Uusia Yhteiskunnallinen yritys –merkin käyttäjiä

Suomalaisen Työn Liiton Yhteiskunnallinen yritys –merkkitoimikunta on myöntänyt 7 uutta merkkiä yritysten käyttöön. Yksi uusista merkin saajista on Fingrid Oyj.

Yhteiskunnallinen yritys -merkki voidaan myöntää yrityksille, joiden ensisijainen tavoite on ratkaista yhteiskunnallisia haasteita ja ne käyttävät myös vähintään puolet voitostaan tähän. Tärkeää on myös toiminnan avoimuus – näillä yrityksillä on arvot kohdallaan ja ne pyrkivät toiminnallaan monipuolisesti ja vastuullisesti edistämään yhteiskunnalle tärkeitä asioita. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti.

Fingrid on suomalainen julkinen osakeyhtiö, joka turvaa koko yhteiskuntamme toimintaa huolehtimalla varmasta sähkön siirrosta Suomen kantaverkossa. Yhtiöllä on tärkeä rooli myös sähkön huoltovarmuuden turvaamisessa, mikä on yhteiskunnan kannalta olennainen toiminto. Valtio omistaa enemmistön Fingridistä eli voitot palautuvat yhteiskunnan käyttöön. Fingrid on sisällyttänyt vastuullisuuskysymykset erityisen hyvin liiketoimintaansa ja tilaajaorganisaationa yhtiö voi edelleen tukea sopimuskumppaneitaan omassa yritysvastuutyössään.

Lue lisää Fingridistä>>

Kaikki uudet Yhteiskunnallinen yritys -merkin saajat

Sininauha Oy www.sininauha.fi

Muotialan asuin- ja toimintakeskus ry www.muotiala.fi

Eedi Asumispalvelut Oy www.eedi.fi

Sosiaalipalvelu-säätiö Raina www.rainasaatio.fi

EkoKaarina Oy www.ekokaarina.net

Fimlab Laboratoriot Oy www.fimlab.fi