Tervetuloa meille -viikolla oli kuhinaa suomalaisissa yrityksissä ympäri maata

Tervetuloa meille -viikko nosti suomalaista työtä esiin ja innosti suomalaiset yritykset ja yhteisöt mukaan viettämään yhdessä Suomen suurimpia yhtäaikaisia avointen ovien päiviä rennon kanssakäymisen merkeissä. Yhteensä teemaviikolla erillisiä tapahtumia oli 242 ympäri Suomea.

Tervetuloa meille -viikon kantavana ajatuksena on tehdä yritykset tutuiksi ja luoda eläväinen tapahtuma, joka ylistää maastamme löytyvää osaamista. Tervetuloa meille -viikko järjestettiin nyt toista kertaa 1.–7. 10. 2018. Ensimmäinen kerta järjestettiin Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi viime vuonna.

Tervetuloa meille -viikko tarjosi tänä vuonna jälleen ainutlaatuisen tilaisuuden yrityksille tavoittaa eri kohderyhmiä tarjoamalla heille monipuolisia kokemuksia ja näkymiä suomalaiseen työhön ja sen tekijöihin.

Tervetuloa meille -viikko näkyi ja kuului erityisesti sosiaalisessa mediassa teemaviikolla. Yrityksissä järjestettiin satoja erilaisia tapahtumia eri puolilla maata. Oli tutustumiskierroksia, ystävämyyntejä, esityksiä, tehdaskierroksia ja työpajoja. Seuraavaksi kuvamateriaalia vierailuilta eri tapahtumissa sekä nostoja sosiaalisesta mediasta.

Viikon tunnelmia vierailuilta

Tervetuloa meille -viikon vierailulla Kaunevella.

Kuhinaa Kauneven ystävämyynnissä.

Kauniita neulottuja Kauneven pipoja ja huiveja syysväreissä.

Vierailu Timberwisen tehtaalla Loimaalla.

Lähes kymmenen eri työvaihetta, taitoa, osaamista ja jopa käsityötä, jonka kautta raakapuusta syntyy mitä upeampia Timberwisen lattioita.

Timberwisen tehtaalla valmistuu 300 000 m2 parkettia joka vuosi, 1000 neliöä joka päivä.

Kävimme vierailemassa Avainlippu-yritys Domus Yhtiöillä. Yhtiö viettää 70-vuotisjuhlavuotta, paljon onnea!

Loimaalla laadukkaita Domlux- ikkunoita on tekemässä kotimaisin voimin on noin 100 henkilöä.

Vierailimme Orthexin muovitehtaalla Lohjalla. Kuvassa tehtaanjohtaja Tom Ståhlberg, Avainlipun brand manager Nina Pohjoiskoski ja Orthexin toimitusjohtaja Alexander Rosenlew.

Orthexin tehdaskierros houkutteli paikalle runsaasti yrityksen toiminnasta kiinnostuneita vierailijoita, ja kierrätys- ja vastuullisuusasiat nousivat vahvasti esiin yleisön kysymyksissä kierroksen aikana.

Avainlippua kantavalla Orthex Groupilla on pitkät perinteet kodin käyttötavaroiden valmistamisessa, ja yritys panostaa tuotteissaan laatuun, turvallisuuteen, designiin ja kestäviin tuotantotapoihin.

 

Katso myös nostoja sosiaalisesta mediasta

Alla poimintoja sosiaalisesta mediasta, lisää löydät Facebookista, Instagramista ja Twitteristä #tervetuloameille ja #tervetuloameille2018

Jokipiin Pellavan tapahtuma.

Festivon postaus tehdaskierrokselta.

Happyecon tapahtumapostaus.

Pihlgren ja Ritolan tehtaalle pääsi myös vierailulle.

Nutrolin someaasi oli mukana tempauksessa.

 

Pilke Päiväkodit järjestivät letkajenkkatempauksen samanaikaisesti päiväkodeissa ympäri Suomen.

Lapuankankurit avasivat myös ovensa.

Talokeskus panosti näkyvästi Tervetuloa meille -viikkoon.

Lämmin kiitos kaikille mukana olleille ja tervetuloa järjestämään tapahtumaa jälleen ensi vuonna. Suomalaisen Työn Liiton jäsenyrityksille on saatavissa jo ensi vuoden Tervetuloa meille -viikon tapahtuman suunnitteluun materiaalia extranetissä. Viikko järjestetään 30.9.-6.10.2019.