Sinituote on kuudetta kertaa mukana Syöpäsäätiön Roosa nauha -kampanjassa

Suomalainen perheyritys Sinituote on monivuotinen Roosa nauha –keräyksen tukija. Olemme mukana Syöpäsäätiön kampanjassa jo kuudetta kertaa.

Rintasyöpä on ollut jo pitkään naisten yleisin syöpä Suomessa. Siihen sairastuu vuosittain noin 4 700 naista eli lähes joka kahdeksas nainen. Rintasyöpäsyöpä ei ole haaste vain siihen sairastuvalle, vaan se koskettaa aina myös perhettä, sukulaisia ja ystäviä.

Roosa nauha –kampanjan slogan on tänä vuonna ”Käsi sydämellä”. Se kuvaa ajatusta siitä, että auttavia käsiä ei voi koskaan olla liikaa – ja jokainen meistä voi pienilläkin teoilla muuttaa maailmaa.

Tuomme päivittäistavarakauppoihin ja tavarataloihin raikkaan joukon vaaleanpunaisia kampanjatuotteita, joiden myynnin tuotosta osa lahjoitetaan Syöpäsäätiön Roosa nauha –rahastoon.

Käytännöllisen, joka kodissa tarpeellisen tuotteen ostaminen on vaivaton tapa osallistua hyvän asian tukemiseen, sillä kampanjatuoteita on tarjolla useassa hintaryhmässä. Lahjoitusosuus on merkitty selkeästi kampanjatuotteiden pakkauksiin.

Ihanat Roosa nauha –logolla varustetut tuotteet löytyvät kaupoista syys-lokakuussa. Roosa nauha -tuotemyynnistä kertyvällä tuotolla Syöpäsäätiö pystyy tukemaan merkittävissä määrin suomalaista rintasyöpätutkimusta.

Sinituotteen Roosa nauha –tuotteet 2015

Talousrikkasetti

Lyhytvartisella SINI Talousrikkasetillä on kätevä poistaa esimerkiksi leivänmurut pöytätasolta. Rikkalapion terävä etureuna helpottaa roskien lakaisua. Harjan laadukkaat harjakset ovat pehmeät ja kestävät. Harjan saa kiinnitettyä rikkalapioon, kun se ei ole käytössä. Talousrikkasetti on Suomessa valmistettu avainlipputuote.

Rikkasetti

Rikkasetti sisältää pitkävartisen lakaisuharjan ja tukevan teräksisen rikkalapion. Työskentelyasento on hyvä harjan kahvan ergonomisen muotoilun ja pitkän varren ansiosta. Rikkalapio pysyy tukevasti pystyssä ja siinä on tilava rikkapesä. Rikassa ei ole ruostuvia osia ja sille annetaankin viiden vuoden takuu. Rikkasetti on Suomessa valmistettu avainlipputuote.

Tuplajynssäri + Jynssäri + teleskooppivarsi

Tuplajynssäri on kaikkien vesipesua kestävien pintojen pesuun sopiva nivelletty harja, jolla on helppo puhdistaa lauteiden ja kalusteiden alustat. Teleskooppivarren ansiosta sillä ylettyy pesemään kumartelematta esimerkiksi lauteiden alustat. Jynssäri on näppärä väline laattasaumojen ja pienten kolojen pesuun. Molemmat jynssärit ovat Suomessa valmistettuja avainlipputuotteita.

Teräväkuivain + teleskooppivarsi

Teräväkuivain on tehokas väline pesuhuoneen lattioiden ja seinien kuivaamiseen. Kuivaimen nivel helpottaa työskentelyä ahtaissakin tiloissa, ja se taipuu myös kalusteiden alle. Teräväkuivain sopii kaikkiin SINI-välinevarsiin. Teräväkuivain on Suomessa valmistettu avainlipputuote.

WC-harja reunusharjalla

Pitkävartinen wc-harja, jossa on helposti vaihdettava harjasosa. WC-harjan reunusharjalla on kätevä puhdistaa WC-istuimen reunat, joihin tavallinen vessaharja ei ylety.  Harjaa on hyvä säilyttää sen omassa tukevassa telineessä WC-istuimen vieressä. WC-harja reunusharjalla on Suomessa valmistettu avainlipputuote.

Blue-tiskiharja

Blue-tiskiharjassa on vaihdettava harjasosa sekä kumimainen kädensija, josta saa pitävän otteen myös märillä käsillä. Sekä astianpesuharjan varren että sen vaihtopään materiaalit ovat elintarvikehyväksyttyjä. Blue-tiskiharja on Suomessa valmistettu avainlipputuote.

Tiskiharjan vaihtopäät, 2 kpl

Astianpesuharjan vaihtopäät kahden kappaleen pakkauksessa. Vaihtopään materiaalit ovat elintarvikehyväksyttyjä. Vaihtopäät sopivat kaikkiin SINI vaihtopäätiskiharjoihin.

Painettu sieniliina

SINI Sieniliina nyt Roosa nauha –kuosissa. Sieniliina on imukykyinen ja kestävä liina, joka sopii hyvin keittiön tai kylpyhuoneen perusliinaksi.  Sieniliinat imevät jopa 15 kertaa oman painonsa vettä. Liina ei nukkaa, eikä jätä pisarajälkiä.

Ted-kuivausteline

Näppärässä Ted-kuivaustelineessä on yhdeksän metriä kuivaustilaa, mutta se mahtuu silti pieniinkin tiloihin. Kuivaustelineen koko on 54 x 90 cm ja sen korkeus on 83,5cm.

Roosa nauha -tuotteiden kuvat voi ladata painolaatuisena aineistopankistamme

Lisätietoja tuotteista:

Sinituote Oy, varatoimitusjohtaja Aino Määttä, p. 019 7600 213 tai aino.maatta@sinituote.fi

Kuvat ja materiaalipyynnöt:

Sinituote Oy, verkkoviestinnän asiantuntija Tommi Pätynen, p. 019 7600 218, tommi.patynen@sinituote.fi

 

Suomalainen perheyritys Sinituote Oy on Pohjoismaiden johtava siivousvälineiden, vaatehuollon tuotteiden ja autonhoitotarvikkeiden valmistaja ja markkinoija. Sinituote panostaa voimakkaasti tuotekehitykseen ja tuo jatkuvasti markkinoille uusia välineitä kodin siivouksen, järjestyksen ja toimivuuden ylläpitoon. Yrityksen tavoitteena on tehdä suomalaisten kotien arjesta vähän helpompaa. Ympäristöystävälliset SINI-tuotteet ovat kestäviä ja pestäviä, ja ne on kehitetty suomalaisille sisustusmateriaaleille ja suomalaisille kodeille. Valtaosa yrityksen markkinoimista tuotteista on kotimaisia Avainlipputuotteita.

Seuraa meitä
Facebookissa: https://www.facebook.com/Sinituote
Twitterissä: https://twitter.com/sinituote
Nettisivuilla: http://www.sini.fi