Oras uudistui – virkistynyt brändi kannustaa ihmisiä elämään enemmän

Suomen tunnetuimpiin brändeihin lukeutuva, Avainlippu-perheeseen kuuluva Oras uudistuu voimakkaasti.

Brändiuudistuksen lähtökohtana on Live More/Elä enemmän -konsepti, joka näkyy helmikuusta lähtien brändin kaikissa kosketuspinnoissa – visuaalisesta ilmeestä uusiin nettisivuihin, myymälöihin, tapahtumiin ja sosiaaliseen mediaan sekä tuotteisiin asti.

Virkistyneen Oras-brändin taustalla oleva manifesti kannustaa ihmisiä elämään enemmän. Brändi on hanojensa ja suihkujensa kanssa käyttäjien arjessa ja elämän monissa hetkissä aamusta iltaan. Oras auttaa ihmisiä pesemään elämän jäljet pois, voimaan hyvin, inspiroitumaan ja nauttimaan elämästä enemmän.

”Oras on tunnettu ja arvostettu brändi Suomessa. Uudistuksen taustalla oli havainto, että mielikuva brändistä alkoi jo hieman pölyttyä. Uuden konseptin myötä halusimme uudistaa Orasta siten, että se puhuttelee ja luo entistä vahvemmin menestystä paitsi Suomessa myös kansainvälisillä markkinoilla. Brändiuudistuksella haluamme parantaa brändin tunnettuutta ja suosiota, sekä erityisesti tulla lähemmäksi nuorempia sukupolvia”, Oras-brändin markkinoinnista ja viestinnästä vastaava Maria Kuivamäki kertoo.

”Siirrymme samalla aiempaa voimakkaammin digitaaliseen maailmaan: haluamme olla mukana niissä kanavissa, joissa asiakkaammekin ovat, ja tarjota inspiroivaa ja koskettavaa sisältöä, palvelua ja tuotteita”, hän lisää.

Oras-brändi tunnetaan innovatiivisista tuotteistaan, joissa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla suorituskyky ja design sekä laatu ja luotettavuus. Elektronisissa hanoissa Oras on ollut edelläkävijä pitkään, ja vuoden 2017 aikana markkinoille tuodaan aivan uudenlaisia, kiehtovia tuotteita. Merkittävä osa uudistusta on se, että yli kolmannes brändin tuotevalikoimasta uudistuu vuoden 2017 aikana. Erkki Paasikiven vuonna 1945 perustama perheyhtiö on keskittynyt alusta lähtien tuotteiden käyttäjäystävällisyyteen, veden ja energian säästöön sekä turvallisuuteen ja designiin.


Lisätietoja:

Maria Kuivamäki
Manager, Marketing and Communications
puh. +358 50 5706 106
maria.kuivamaki@oras.com


Oras Group
on merkittävä eurooppalainen talotekniikan vesikalustetoimittaja. Yritys on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja johtava yritys Manner-Euroopassa. Yrityksen tehtävä on tehdä veden käytöstä helppoa sekä ympäristöä säästävää ja sen visiona on tulla kehittyneiden vesikalusteiden eurooppalaiseksi markkinajohtajaksi. Konsernilla on kaksi vahvaa brändiä, Oras ja Hansa. 
Oras Groupin omistaa perheyhtiö, teollinen omistaja Oras Invest. www.oras.fi