Summanen Oy panostaa Tervetuloa meille -viikkoon ja kutsuu sidosryhmänsä kylään

Summanen Oy avaa ovensa vieraille Tervetuloa meille -viikolla eli Suomen suurimpien yhtäaikaisten avoimien ovien aikana. Yritykseen pääsee tutustumaan teemaviikon jokaisena päivänä.

Metallituotteiden sopimus- ja projektivalmistaja Summanen Oy haluaa kertoa asiakkaille, sidosryhmille ja kaikille kiinnostuneille, keitä he ovat ja mitä he tekevät. Summanen Oy on paljon muutakin kuin alihankintavalmistusta.

Tervetuloa meille -viikko kokoaa yritysten avoimet ovet saman teeman alle

Suomalaisen Työn Liiton organisoima Tervetuloa meille! -viikko järjestetään 3.-9.10.2022. Suomen suurin avointen ovien tapahtuma auttaa yrityksiä lisäämään tunnettuuttaan sekä tuomaan esille suomalaista osaamista. Kutsumme teemaviikkoon mukaan kaikki yritykset ympäri Suomen! Voit lisätä oman tapahtuman tai selata tapahtumia, joihin haluat osallistua osoitteessa www.tervetuloameille.fi

Summasella on Tervetuloa meille viikon jokaiselle päivälle oma teema ja kohderyhmä

– Päätimme tänä vuonna jättää osallistumatta Alihankintamessuille ja järjestämme avointen ovien tapahtuman liveympäristössä. Huomioimme mahdollisimman monet sidosryhmät koko osaajajoukkomme voimin. Suomalaisen Työn Liiton järjestämä Tervetuloa meille -tempaus antoi meille ratkaisun siihen, miten järjestämme parempia kohtaamisia kaikille tärkeille sidosryhmillemme yhden tapahtuman alla, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Tanja Lundén.

Alla näet Summasen ohjelman tapahtumaviikolle (Muutokset ohjelmasisältöön ovat mahdollisia). Lisätietoa ja ilmoittautumiset tapahtumiin täällä: www.summanen.fi/fi/tervetuloa-meille

  • Maanantaina 3.10. on Designed and made in Finland -päivä. Se on muotoilun ja valmistuksen yhteinen päivä. Hyvä muotoilu on teollisesti valmistettavaa. Arkkitehdit ja muotoilijat ovat Summaselle tärkeitä. Päivä on suunnattu muotoilijoille, suunnittelijoille, arkkitehdeille tai näiden alojen opiskelijoille sekä myös kalustealan toimijoille, joille design on osa liiketoimintaa. Päivän puheenaiheina: muotoilu osana valmistusta, miten hyvät tuoteideat kanavoidaan tuotantoon, miten muotoilun avulla lisätään kilpailukykyä sekä miten klassikot syntyvät ja elävät ajassa.
  • Tiistaina 4.10. on kalusteammattilaisten ja kalustehankinnoista vastaavien päivä. Koolla on sekä kalusteiden käyttäjät että niiden tarjoajat, jälleenmyyjiä sekä hoivapalveluiden hankinnoista vastaavia henkilöitä. Päivän puheenaiheina: hankintojen vastuullisuus, käyttäjälähtöinen kalustesuunnittelu sekä muistiystävällinen tilasuunnittelu.
  • Keskiviikkona 5.10. Summanen kohottaa maljan kotimaiselle valmistukselle asiakkaiden, toimittajien sekä sidosryhmienkanssa. Asiakasta varten työtä tehdään ja siihen tarvitaan valmistuksen pettämätön ketju, joka on sitoutunut yhteisiin tavoitteisiin. Esittelyssä talon väki sekä kuulumiset. Päivän puheenaiheina: alueen osaamispotentiaali sekä teräksellä teroitettua ajanhengen kuvausta.
  • Torstaina 6.10. Summanen pyytää paikalliset vaikuttajat, kyläläiset sekä muut kanssaeläjät astumaan peremmälle . Mitä siellä tehdään? Se selviää tulemalla paikan päälle.
  • Perjantaina 7.10. on tulevaisuuden rekrypäivä, jolloin Summaselle tervetulleita ovat ammattiin opiskelevat. Tiedossa on kurkistus siihen, minkälainen osaajien joukko Summasella työskentelee ja mitä kaikkea osaamista yrityksessä tarvitaan.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset tapahtumiin täällä: www.summanen.fi/fi/tervetuloa-meille

Viikon jokaisena päivänä Summanen järjestää myös tehdaskierroksia. Esittelyssä ovat uudet koneet, taivuttamisen ratsujoukot sekä koko muu komppania. Ensiesittelynsä tapahtumassa saa Alastekin ja Monenan mallistouutuudet ja kalustetietoutta ovat jakamassa Summasen asiantuntijajoukko. Työpajassa valmistuu oma tekemä henkari/naulakko ja poistomyynnistä kotiinviemisiksi voit hankkia Alastek ja Monena -tuotteita. Maksuvälineenä poistomyynnissä käy käteinen tai MobilePay.

Summanen on sopimus- ja projektivalmistuksen moniosaaja sekä julkitila- ja erikoiskalustaja

Summanen Oy on vuonna 1957 perustettu, monipuolinen metallituotteiden sopimus- ja projektivalmistaja. Putki- ja ohutlevyvalmistuksen lisäksi kolmannen polven perheyrityksen liiketoimintaan kuuluu julkitila- ja erikoiskalustaminen omilla tuotemerkeillä: Monena ja Alastek. Yritys työllistää n. 30 henkilöä ja sen liikevaihto on 4 miljoonaa euroa.

Summasella on moniammatillinen ymmärrys tuote- ja toimintakokonaisuuksista. Yritys valmistaa yksittäiset metalliosat tai suunnittelee asiakkaan kanssa koko lopputuotteen, avaimet käteen periaatteella. Asiantuntijat tarjoavat ratkaisun yksittäisistä materiaalivalinnoista oikeanlaiseen valmistukseen.

Pioneerityötä hoivakalustamisessa

Alastekin istuimet ja pöydät liittyivät toukokuussa 2019 liiketoimintakaupan myötä osaksi Summanen Oy:n tuoteperhettä ja täydentämään Summasen sopimus- ja projektivalmistusta. Istuimet ja pöydät ovat tuttu näky hoivakodeissa, terveydenhuollon tiloissa, työ- ja oppimisympäristöissä, seurakuntasaleissa kuin myös ruokailu-, aula- ja odotustiloissakin. Alastekin tuotevalikoima soveltuu eri ikäryhmien tarpeisiin, niin arkeen kuin juhlaankin. Alastek on tehnyt pioneerityötä hoivakalustamisessa ja asiantuntemus näkyy tuoteratkaisuissa.

Suomalainen eteis- ja aulakalustamisen markkinajohtaja

Monena on suomalainen eteis- ja aulakalustamisen markkinajohtaja. Mallistoon kuuluvat naulakkokalusteet, kenkätelineet ja lokerikot.  Nämä ovat tuttuja monista julkisista tiloista: konserttitaloista, päiväkodeista ja työpaikoilta. Muotoilijat ovat antaneet oman kädenjälkensä tuotteisiin ja sitä osoittaa myös Design from Finland -merkki. Avainlippu liputtaa kotimaiselle valmistukselle. Monena liittyi maaliskuussa 2017 tehdyn liiketoimintakaupan myötä osaksi Summasen toimintaa.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Tanja Lundén, Summanen Oy
tanja.lunden@summanen.fi
040 588 4114