suomalainentyö.fi sinivalkoinenvalinta.fi avainlippu.fi

Suomalaisuuden hyödyntäminen kansainvälisillä markkinoilla

Tarjoamme jäsenyrityksillemme monenlaista tukea ja materiaalia suomalaisuuden hyödyntämiseen kansainvälisillä markkinoilla.

Hae jäsenyyttä
kansainvalisyys_stl_teema

Suomalaisuuden hyödyntäminen kansainvälisillä markkinoilla

Tarjoamme jäsenyrityksillemme monenlaista tukea ja materiaalia suomalaisuuden hyödyntämiseen kansainvälisillä markkinoilla.

Hae jäsenyyttä
kv-sivu

Suomalainen työ on ylpeästi kansainvälistä

Suomalaisen työn tulee menestyä avoimessa, kansainvälisessä kilpailussa, koska kansainvälisyys ja vienti ovat suomalaisen työn elinehto. Strategiamme mukaisesti suomalainen työ käsittää kaiken Suomessa tehtävän työn ottamatta kantaa esimerkiksi kansallisuuteen tai omistukseen.

Suomalaisen Työn Liiton jäsenyrityksistä suuri osa tekee vientikauppaa, minkä vuoksi suomalaisuuden hyödyntäminen kansainvälisillä markkinoilla on meille tärkeä teema. Jäsenyrityksenämme pääset hyödyntämään kaiken tarjoamamme tuen suomalaisuudesta kumpuavien vahvuuksien viestimiseen.

 

Lue lisää strategiastamme
kv-koulutus

Tilaisuuksia ja materiaaleja

Tutkimuksemme mukaan suomalaisuutta hyödynnetään kansainvälisillä markkinoilla, mutta yritykset kaipaavat tukea maabrändityön rakentamisessa sekä laadukkaan ja luotettavan mielikuvan vahvistamisessa. Tämän vuoksi haluamme auttaa jäsenyrityksiämme hyödyntämään suomalaisuutta kansainvälisillä markkinoilla tarjoamalla valmiita viestintämateriaaleja.

Järjestämme myös markkina-aluekohtaisia koulutuksellisia tapahtumia ja paneelikeskusteluja yhdessä yhteistyökumppaneidemme, kuten Business Finlandin kanssa. Tutustu tapahtumakalenteriimme ja ilmoittaudu mukaan:

Tapahtumat
Avainlippu_Finnish_service_1080x1080

It´s happyning in Finland

Olemme tuottaneet jäsenyrityksillemme Avainlippu-, Design from Finland- ja Yhteiskunnallinen Yritys -merkin kantajille somemateriaalia, jonka tavoitteena on valottaa suomalaisen työn ja suunnittelun vahvuuksia hyödyntämällä onnellisin maa -maakuvaa ja antaa vastaanottajalle kaupanpäällisiksi pientä oivaltamisen iloa. Kuvien ja tekstien yhdistäminen antaa mahdollisuuden kertoa pieniä tarinoita ja herätellä erilaisia positiivisia tunteita. Teksti- ja kuvaversioista löytyy lähes kaikille toimialoille sopivat. Voit ladata materiaalit aineistopankistamme.

Aineistopankkiin

Yhteistyökumppanit

Business Finland tarjoaa neuvontaa ja rahoitusta kansainvälistymiseen ja Finland Toolbox on the Finland Promotion Boardin työkalu yrityksille, joka tarjoaa faktaa ja kuvia ei-kaupalliseen käyttöön. Kauppakamarit tarjoavat yrityksille neuvontapalveluita mm. kansainvälisen kaupan vauhdittamiseen.