Jäsenyritys, tutustu uuteen aineistopankkiimme

Extranet ja sieltä löytyvä aineistopankki on tärkein jäsenyrityksillemme suunnattu palvelu. Kehitimme aineistopankkia yhdessä jäsenyritystemme kanssa vastaamaan paremmin jäsenillemme tarjottavan aineistomäärään vaatimuksia ja nyt uusi aineistopankki on avattu. Mikä on muuttunut vanhaan verrattuna? Minäpä kerron. 

Uuden aineistopankin käyttöliittymä ja valikkorakenne on erilainen kuin ennen. Olemme selkeyttäneet merkkeihin liittyvien sekä yritysyhteistyökampanjoihin liittyvien aineistojen rakennetta. Aineistopankin ylälaidassa voit valita liukunapista joko ”Merkit” tai ”Kampanjat” -näkymän ja näet niiden aineistojen tunnukset, joihin edustamallasi yrityksellä on käyttöoikeus.  

Aineistot on jaoteltu uudessa aineistopankissa tyypeittäin latauspaketteihin, esimerkiksi kaikki yhden logon eri väri- ja kieliversiot löydät samasta latauspaketista, jonka voit ladata koneellesi kerralla kokonaisena pakettina, tai ladata tiedostoja yksittäin. Näet myös latauspakettien tavukoon, tiedostojen kokonaismäärän, tiedostotyypit sekä päivämäärän, milloin latauspaketti on lisätty ja milloin sitä on päivitetty. 

Täysin uutena ominaisuutena ovat haku-toiminto sekä asiasana- ja kategoriatägit, joilla voit nopeasti etsiä haluamaasi aineistoa sanahaulla, asiasanalla tai kategorialla. 

Valmiita ja muokattavia aineistoja markkinointiviestintääsi

Aineistopankissa on merkkien logojen ja graafisten ohjeiden lisäksi runsas määrä ajankohtaisia ja yleisiä somekuvia muokattavine template-pohjineen, tarrojen, julisteiden ja salkolippujen painovalmiit tiedostot, videotallenteita koulutuksistamme, tutkimusesityksiä ja tiedotepohjia.  

Uusia ajankohtaisia materiaaleja tuotetaan jatkuvasti lisää, joten aina kun haluat viestiä suomalaiseen työhön liittyvistä arvoista, joita yrityksellesi myönnetty merkki edustaa, kannattaa käydä kurkkaamassa aineistopankista mitä valmista markkinointiviestinnän materiaalia meillä on sinulle tarjota. Näet uusimmat lisätyt aineistot kunkin merkin tai kampanjan etusivunäkymässä. 

Aineistopankkiin kirjaudutaan entiseen malliin samoilla henkilökohtaisilla tunnuksilla kuin extranettiinkin. Pääset aineistopankkiin siis extranetin kautta klikkaamalla ylävalikosta otsikkoa ”Aineistot” tai kirjautumalla suoraan tämän osoitteen kautta: https://aineistopankki.suomalainentyo.fi/

Mikäli sinulla on mainostoimisto- tms. kumppaneita, joiden tulisi päästä käsiksi graafisiin aineistoihin, pyydä meiltä mediatunnukset sähköpostitse stl(a)suomalainentyo.fiTietoturvan ja merkkien tiukkojen käyttöoikeusehtojen vuoksi mediatunnukset vaihtuvat muutaman kuukauden välein. Omat henkilökohtaiset tunnuksesi ovat kuitenkin voimassa jatkuvasti, ellet itse muuta salasanaa. 

Kehitämme aineistopankkia jatkossakin, joten uusia käyttökokemusta tukevia toimintoja on tulossa. Kuulen tässä vaiheessa mielelläni palautetta aineistopankkiin liittyen, joten käy tutustumassa ja kerro minulle, mitä pidit: hanna.malinen(a)suomalainentyo.fi. 

Tästä uuteen aineistopankkiin