suomalainentyö.fi sinivalkoinenvalinta.fi avainlippu.fi

Digital Commerce Finland

Digital Commerce Finland Oy on uusi yhteiskunnallinen yritys, joka auttaa digitaalista kauppaa kasvamaan nopeammin. Suomalaisen työn liitto on yksi perustajajäsenistä.

DCF_header3

Digital Commerce Finland

Digital Commerce Finland Oy on uusi yhteiskunnallinen yritys, joka auttaa digitaalista kauppaa kasvamaan nopeammin. Suomalaisen työn liitto on yksi perustajajäsenistä.

DCF_logo1_2

Digital Commerce Finland tehostaa digitaalisen kaupan kasvua Suomessa

Digital Commerce Finland Oy on uusi syksyn 2023 aikana käynnistyvä yhteiskunnallinen ja yhteisöllinen yritys, joka auttaa digitaalista kauppaa kasvamaan nopeammin. Sen tavoitteena on rakentaa maailman kilpailukykyisin digitaalisen kaupan yhteisö Suomeen. Toiminnan ytimessä on:

  • Tarjota asiakkaille merkityksellisiä palveluita ja sisältöjä
  • Mahdollistaa digitaalisen kaupan yhteisön kasvu valmennusten ja tapahtumien kautta
  • Perustaa verkkokaupan kohtaamispaikka sekä käynnistää kiihdyttämötoiminta
  • Toiminta verkkokaupoille ja asiantuntijoille lähtökohtaisesti maksutonta

 

Digitalcommerce.fi
DCF_logo2

Kenelle?

Digital Commerce Finlandin toiminnan ytimessä ovat verkkokaupat, brändit ja kaupan alan pk-yritykset. Mukaan kutsutaan myös eri tahoja, joilla on vahvoja siltoja digitaaliseen kauppaan ja sen menestykseen Suomessa, kuten palveluntarjoajia, alan oppilaitoksia, järjestöjä, julkisen sektorin toimijoita, kehittämisyrityksiä ja pääomasijoitusyhtiöitä. 

Tuotteita ja palveluita rakennetaan eri kasvuvaiheessa oleville toimijoille. Palvelupakettiin kuuluvat:

  • digitaalisen kaupan tapahtumat
  • uusin verkkokaupan markkinadata
  • verkkokauppiaiden oma kohtaamistila
  • ympäri Suomea toimivat verkkokauppiasklubit
DCF_logo3

Kuusi perustajaorganisaatiota käynnistää toimintaa

Digital Commerce Finland rakentaa suoraa jatkumoa Business Finlandin eCom Growth (2016–2018) ja Experience Commerce Finland (2019–2023) ohjelmille, jotka ovat auttaneet yli 500 yritystä kasvamaan, kansainvälistymään ja kehittämään digitaalista kauppaa asiakaslähtöisesti.

Uuden yhteisön käynnistymistä tukee kuusi perustajaorganisaatiota: Kaupan liitto, Keskisuomalainen, Paytrail, Posti, Sanoma sekä Suomalaisen työn liitto. Nämä ja tulevat kumppanit mahdollistavat yhteisölle muun muassa pääosin maksuttomien palveluiden, tapahtumien ja koulutusten tarjoamisen. 

Digital Commerce Finlandin perustajaosakkaat