Himmee tarjoaa sisustusapua “Video Shopping with Timo” -palvelun avulla

Suomalainen designyritys Himmee tarjoaa asiakkailleen henkilökohtaista palvelua ja mahdollisuuden tutustua designvalaisimiin kotisohvaltaan etäyhteyden avulla.

Esittelemme tuotteemme Studiollamme Vallilassa. Ajan esittelyyn voi varata ottamalla yhteyttä Himmeen perustajaan ja tuotteiden suunnittelijaan Timo Niskaseen. Palvelu toteutetaan WhatsApp videopuhelulla.

– Olemme aina halunneet tarjota ensiluokkaista asiakaspalvelua ja hyvän asiakaskokemuksen. Autamme asiakkaitamme valitsemaan valaisimen, neuvomme sen asennuksessa ja käytössä. Pelkkien kuvien avulla voi olla vaikeaa hahmottaa, miten valaisin toimii tai sopii sisustukseen, joten haluamme helpottaa valinnan tekemistä, sanoo Himmeen perustaja ja suunnittelija Timo Niskanen.

– Erityisen palvelusta tekee myös sen, että tuotteen esittelee sen suunnittelija, jolla on kattavin tieto tuotteesta.

Himmee lyhyesti

Himmee on vuonna 2014 perustettu valaisimiin keskittynyt designyritys. Ajattomasti muotoillut ja laadukkaista, lähellä tuotetuista materiaaleista valmistetut valaisimet kootaan Helsingin Vallilassa, josta niitä toimitetaan verkkokaupan kautta eri puolille maailmaa sekä koteihin että julkisiin tiloihin. Perheyrityksen toimintaa pyörittävät suunnittelija Timo Niskanen ja hänen vaimonsa Hanna Valli.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Timo Niskanen, perustaja ja suunnittelija

timo@himmee.com

+358409109190

Pälkäneentie 19C, Helsinki

www.himmee.com

Instagram: @himmeefinland