Ainutlaatuinen kotimainen tyrnisuihke silmien hyvinvointiin

Avainlippu- ja Design from Finland -perheisiin kuuluva Piiloset on tuonut markkinoille kuivasilmäisyyden oireiden hoitoon kehitetyn uudenlaisen silmäsuihkeen. Tyrniöljyyn ja hyaluronaaniin perustuva BioDrop MD® Spray on kehitetty ja valmistettu Piilosetin tehtaalla Liedossa.

Suuri osa ihmisistä kärsii elämänsä aikana kuivasilmäisyydestä. Vaiva liittyy usein ikääntymiseen tai ympäristötekijöihin, kuten kuivaan ilmaan, päätetyöskentelyyn ja piilolinssien käyttöön. Naiset kärsivät kuivasilmäisyydestä miehiä useammin.

BioDrop MD® Spray on maailman ensimmäinen silmäsuihke, jossa hyödynnetään tyrniöljyn ainutlaatuisia kosteuttavia ominaisuuksia.

Tyrniöljy sisältää silmän terveydelle tärkeitä Omega-rasvahappoja, E-vitamiinia ja antioksidantteja. Tyrniöljyllä on kuivasilmäisyyden oireita lievittäviä vaikutuksia, minkä lisäksi se kosteuttaa ihoa ja limakalvoja. Suihke sisältää myös luonnollista hyaluronaania, joka kostuttaa ja voitelee silmää sitomalla itseensä vettä ja edesauttamalla sen pysymistä silmän pinnalla.

BioDrop MD® Spraytä suihkautetaan suljetuille silmäluomille. Pieni määrä suihketta levittyy silmän pinnalle ja vahvistaa kyynelkalvon lipidikerrosta, jolloin kyynelnesteen liiallinen haihtuminen estyy ja kuivasilmäisyyden oireet vähenevät. Suihketta leviää samalla kosteuttamaan myös silmää ympäröivää ihoa. Suihketta voi hyvin käyttää myös meikin ja piilolinssien käytön aikana.

Ei säilöntäaineita

Uniikin annostelijan ansiosta BioDrop MD® Spray säilyy steriilinä koko käyttöajan ilman säilöntäaineita. Se ei myöskään sisällä alkoholia eikä eläinperäisiä aineita. Uudenlainen annostelutapa sekä tyrniöljyn tuomat pitkäaikaiset hyödyt erottavat tuotteen tavallisista silmien kostutustuotteista. Suihke annostelumuotona sopii erinomaisesti myös heille, joille perinteisten kostutustippojen laitto on hankalaa. Tuote on kehitetty yhteistyössä tyrniöljyn valmistajan, suomalaisen Aromtech Oy:n kanssa. BioDrop MD® Spray on kliinisesti tutkittu lääkinnällinen tuote, joka sopii kaikille. Piiloset-tuotteet ovat myynnissä optikkoliikkeissä.


Lisätietoja:

Markkinointipäällikkö Hanna Vehmas, Piiloset
puh. 044 730 7211
hanna.vehmas@piiloset.fi

 

Piiloset (Finnsusp Oy) on vuonna 1978 perustettu ainoa suomalainen piilolinssien hoitonesteiden, yksilöllisten FreeForm-silmälasilinssien ja silmien hyvinvointituotteiden valmistaja. Piiloset-tuotteet kehitetään ja valmistetaan omilla tehtailla Liedossa. Piiloset on kehittynyt määrätietoisesti kotimaan toimijasta kasvavaksi vientiyritykseksi, jonka tuotteita viedään noin 30 maahan Eurooppaan, Lähi-Itään, Etelä-Amerikkaan ja Pohjois-Afrikkaan. Tällä hetkellä viennin osuus hoitonestetuotannosta on noin 95 %. Yksityinen perheyritys työllistää Liedossa 40 optisen alan ammattilaista. www.piiloset.fi