suomalainentyö.fi sinivalkoinenvalinta.fi avainlippu.fi avainklubi.fi tervetuloameille.fi designfromfinland.com

Onhan siinä Avainlippu -kampanja

Teemme vuosikymmenen isoimman Avainlippu-kampanjan yhdessä jäsentemme kanssa. Mukana on satoja yrityksiä. Suomalaisuuden ja Avainlipun arvostus on nyt korkeammalla kuin koskaan, ja hyödynnämme tämän nosteen. Helpotamme asiakkaiden arvovalintoja ja opetamme yhdessä uuden kysymyksen tosilanteessa: Onhan siinä Avainlippu. Ei heristellä sormi ojossa vaan vedotaan tunteisiin huumorin avulla. Kampanja lanseerataan vapun 2018 alla ja se kestää kolme vuotta.

Kampanjan peruspaketti on Avainlippu-yrityksille ilmainen – riittää, että yritys sitoutuu jakamaan kampanjaa omissa kanavissaan omille kohderyhmilleen. Tarjolla on myös maksullisia paketteja niille, jotka haluavat isomman hyödyn kampanjasta. Kirjaudu extranettiin ja hae kampanjan perusaineistot aineistopankista.

Lisätietoja:
Merja Mantila, projektipäällikkö, merja.mantila@suomalainentyo.fi puh. 050 330 3640

Tutustu kampanjasivustoon
avainklubi-logo-oranssi-2x

Ketterä ja kustannustehokas kuluttajatutkimuksen työkalu

Älä arvaa, vaan selvitä! Avainklubi tarjoaa yritykselle kustannustehokkaan ja nopean tavan saada kuluttajatietoa niin pieniin kuin isoihinkin ongelmiin. Avainklubissa mukana oleva yritys voi tehdä pakkauskyselyitä, testaajahakuja, mielipidetiedusteluja, mainonnan testauksia, käytettävyystestauksia, bränditutkimuksia ja muita kyselyitä vuosimaksulla niin paljon kuin haluaa. Palvelu yrityksille edellyttää Suomalaisen Työn Liiton jäsenyyttä. Avainklubia hallinnoi vuoden 2017 alusta lähtien Taloustutkimus Oy.

  1. Avainklubi yhdistää yritykset ja kuluttajat, joita on palvelussa jo yli 20.000.
  2. Nopea, kustannustehokas ja ketterä palvelu, jossa saat satojen kuluttajien näkemyksen jopa muutamassa päivässä.
  3. Saat tehdä rajattoman määrän erilaisia kyselyitä muutaman tuhannen euron vuosimaksulla.

Lisätietoja:
Merja Mantila, projektipäällikkö, merja.mantila@suomalainentyo.fi puh. 050 330 3640

Tutustu palveluun