suomalainentyö.fi sinivalkoinenvalinta.fi avainklubi.fi madebyfinland.fi designfromfinland.com
Made_by_Finland_STL_Suomi100

Juhlitaan yhdessä 100-vuotiasta Suomea!

Made by Finland -kampanja on Suomalaisen Työn Liiton, sen jäsenten ja yhteistyöorganisaatioiden yhteinen Suomi 100 -juhlavuoden kampanja. Kampanjan avulla nostamme juhlavuonna suomalaisen työn esiin sekä nostatamme kansallistunnetta ja ylpeyttä suomalaista monimuotoista työtä kohtaan.

Kampanja on tarkoitettu kaikille suomalaisille. Sen avulla halutaan muistuttaa, että jokaisen työpanos on yhteiskunnalle tärkeää ja että osaamisemme kaikilla tasoilla, kaikissa työtehtävissä, on arvokasta ja merkityksellistä. Suomalaisen Työn Liitto haluaa kannustaa suomalaisia yrityksiä tuomaan esiin omia menestystekijöitään, omaa tarinaansa, omia osaajiaan ja sitä kaikkea työtä, joka pitää Suomen maailmankartalla seuraavatkin sata vuotta.

Kampanja starttaa alkuvuodesta 2017 ja se näkyy ja kuuluu tv:ssä, radiossa, verkossa ja toteutuu myös tapahtumina monenlaisille kohderyhmille puhuen.

Lisätietoja:

Marko Ilvonen 050 310 3006
Reetta Mentu 050 561 5030

Tutustu kampanjaan
sinivalkoinen_jalanjalki_tunnus

Sinivalkoinen jalanjälki -kampanja 2017

Suomen juhlavuonna Suomalaisen Työn Liiton pääkampanja on Made by Finland. Koska työllisyys on toiseksi suurin syy ostaa suomalaista ja Sinivalkoinen jalanjälki -kampanjan tunnettuus on 46 prosenttia, jatkuu Sinivalkoinen jalanjälki -tunnuksen ja -aineiston hyödyntäminen kuitenkin myös vuonna 2017.

Yritykset voivat pyytää luvan kampanja-aineiston käyttöön vapaamuotoisesti esim. sähköpostilla merja.mantila@avainlippu.fi.  Edellytyksenä  on liiton jäsenyys. Luvan saaneet voivat käyttää Sinivalkoinen jalanjälki -logoa yrityksen Avainlippu-, Design from Finland ja Hyvää Suomesta -tuotteiden yhteydessä. Yritykset, joilla on Sinivalkoinen jalanjälki -tunnuksella merkattuja tuotteita toimituksessa jakelukanaviin vuonna 2017, tulee lunastaa tunnuksen käyttöoikeus. Maksu merkin käyttöoikeudesta on 0,01 % merkkituotteiden liikevaihdosta, kuitenkin vähintään 500 € + alv. ja enintään 5 500 € + alv.

Kysy lisää:
Merja Mantila, projektipäällikkö, merja.mantila@suomalainentyo.fi puh. 050 330 3640

Tutustu kampanjaan
avainklubi-logo-oranssi-2x

Ketterä ja kustannustehokas kuluttajatutkimuksen työkalu

Älä arvaa, vaan selvitä! Avainklubi tarjoaa yritykselle kustannustehokkaan ja nopean tavan saada kuluttajatietoa niin pieniin kuin isoihinkin ongelmiin. Avainklubissa mukana oleva yritys voi tehdä pakkauskyselyitä, testaajahakuja, mielipidetiedusteluja, mainonnan testauksia, käytettävyystestauksia, bränditutkimuksia ja muita kyselyitä vuosimaksulla niin paljon kuin haluaa. Palvelu yrityksille edellyttää Suomalaisen Työn Liiton jäsenyyttä.

  1. Avainklubi yhdistää yritykset ja kuluttajat, joita on palvelussa jo yli 20.000.
  2. Nopea, kustannustehokas ja ketterä palvelu, jossa saat satojen kuluttajien näkemyksen jopa muutamassa päivässä.
  3. Saat tehdä rajattoman määrän erilaisia kyselyitä muutaman tuhannen euron vuosimaksulla.

Lisätietoja:
Marko Ilvonen, avainasiakaspäällikkö, marko.ilvonen@suomalainentyo.fi puh. 050 310 3006
Merja Mantila, projektipäällikkö, merja.mantila@suomalainentyo.fi puh. 050 330 3640

Tutustu palveluun