Suomalainen Surveypal laajentaa toimintaansa USA:ssa lähes miljoonan euron rahoituksen turvin

Verkkopohjaisen kyselyohjelmiston kehittänyt Surveypal on saanut yhteensä noin 0,9 miljoonan euron sijoitukset Vendep Startup Rahastolta, Finnveralta ja sijoittaja Ari Korhoselta.

Surveypal on alansa johtava toimija Suomessa ja muualla Euroopassa, ja sillä on yli 600 yritysasiakasta, muun muassa IKEA, Espoon kaupunki, Valitut Palat, Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma ja Roche. Nyt kerätty rahoitus vauhdittaa Surveypalin kasvua Pohjois-Amerikan markkinoilla.

Perinteisesti kyselyjen vastausprosentit ovat alhaisia, ja ne tuottavat puutteellista tietoa asiakaspalautteen kehityksestä. Surveypalin kyselytyökalu tarjoaa yrityksille kustannustehokkaan tavan tehdä reaaliaikaisia kyselyjä ja hyödyntää niitä päätöksenteossa. Asiakaspolun eri vaiheissa tehtyjen mobiiliyhteensopivien kyselyjen toteuttaminen ja niihin vastaaminen on helppoa ja reaaliaikaista – vastausprosentti paranee jopa 50-60 prosenttia.  Yritys saa palautetta jatkuvasti ja pääsee parantamaan asiakaspalveluaan välittömästi. www.surveypal.fi

”Yritykset ovat turhautuneita perinteisten kyselytyökalujen huonoon käytettävyyteen mobiililaitteissa ja niistä saatavaan vähäiseen tietoon asiakastyytyväisyyden muutoksista. Surveypal on ollut menestys Suomessa ja Euroopassa, ja olemme tyytyväisiä ja päästessämme tarjoamaan nyt myös pohjoisamerikkalaisille asiakkaille tyylikkään ja laitteistoriippumattoman online-työkalun, jonka avulla saatu palaute voidaan siirtää saumattomasti yrityksen CRM-järjestelmään”, sanoo Surveypalin perustaja ja toimitusjohtaja Samuli Zetterberg.

”Surveypalin vankka näyttö kotimarkkinoilla antaa yhtiölle erinomaiset eväät kansainvälistymiseen. Yritys on myös kasvanut kannattavasti, ja SaaS-pohjaisen tuotteensa ansiosta se sopii mainiosti startup-rahastomme sijoitusfokukseen”, sanoo Vendepin sijoitusjohtaja Jupe Arala.
Lisätietoja
Ilkka Kaikuvuo, operatiivinen johtaja, partneri, Surveypal, 040 524 8960, ilkka.kaikuvuo@surveypal.com

Surveypal lyhyesti
Surveypal on johtava online-asiakaskyselytyökalujen tarjoaja. Surveypalin avulla yritys kerää ja hyödyntää helposti ja kustannustehokkaasti reaaliaikaista tietoa markkinoista ja asiakkaiden ja henkilöstön tyytyväisyydestä. Yhtiön työkalun avulla on tehty jo yli 12 miljoonaa kyselyä. Vuonna 2007 perustetun Surveypalin pääkonttori on Tampereella, ja yrityksellä on toimisto myös San Franciscossa.