Uusia Yhteiskunnallinen Yritys -merkkejä myönnetty

Suomalaisen Työn Liiton Yhteiskunnallinen Yritys -merkkitoimikunta on myöntänyt uusia merkkejä yritysten käyttöön.

Yhteiskunnallinen Yritys -merkki voidaan myöntää yrityksille, joiden ensisijainen tavoite on ratkaista yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia ja ne käyttävät vähintään puolet voitostaan tähän. Tärkeää on myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen ja toiminnan avoimuus. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen Yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti. Katso uudet merkinsaajat alta!

Ikinori Oy

Ikinori Oy on Kukunori ry:n 100% omistama yhtiö. Yritys tarjoaa mielen hyvinvoinnin tukemiseen, toimintakulttuurin kehittämiseen sekä arviointiin keskittyviä palveluita, jotka toteutetaan esimerkiksi kulttuuria ja yhteiskehittämistä hyödyntävien workshopien tai koulutusten avulla. Ikinori tuottaa myös podcast/stream/webinaaripalveluja omasta studiosta käsin.

Innook Osk

Innook osuuskunta on oululainen monialainen asiantuntijayhteisö, joka tarjoaa palveluita sekä yritysten että julkisen sektorin tarpeisiin. Innok tarjoaa palveluitaan projekteina ja tuntityönä sekä ottaa mielellään vastaan myös yhteistyötarjouksia. Osuuskunta tarjoaa mm. innovaatio-, liiketoiminnan kehittäminen ja kasvu -valmennuksia sekä verkkosivujen suunnittelua ja kehitystä.

Lapinlahden Lähde Oy

Lapinlahden Lähde Oy on elinvoimaista kulttuuria, mielen hyvinvointia ja kestävää sekä vastuullista kehitystä edistävä yhteiskunnallinen yritys. Sen tehtävänä on taloudellisesti kestävällä tavalla mahdollistaa kansalaislähtöinen, edellä kuvattuja tavoitteita edistävä toiminta entisessä Lapinlahden sairaalassa vuokraamalla edelleen sen tiloja yhtiön edistämien yhteiskunnallisten tavoitteiden eteen työskenteleville toimijoille. Lähde Oy:n taustaorganisaatio on MIELI Suomen Mielenterveys ry.

Pirkan Opiskelija-asunnot Oy

Pirkan Opiskelija-asunnot eli POAS on Tampereen kaupungin omistama yleishyödyllinen osakeyhtiö. POASilla on yli 30 asuntokohdetta Tampereella hyvien liikenneyhteyksien varrella oppilaitosten ja korkeakoulujen läheisyydessä. Vuokra-asunnot on tarkoitettu Tampereella ja Pirkanmaan alueella peruskoulun jälkeisissä oppilaitoksissa opiskeleville sekä alle 30-vuotiaille työssäkäyville nuorille.

Kaikki Yhteiskunnallinen Yritys -merkki yritykset

Sinivalkoisesta Valinnasta löydät kaikki Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeuden saaneet yritykset.

www.sinivalkoinenvalinta.fi

Teillekin Yhteiskunnallinen Yritys -merkki?

Yhteiskunnallinen Yritys -merkki on luotettava keino viestiä, että yritys on perustettu ratkomaan yhteiskunnallisia haasteita. Merkki lisää yhteiskunnallisten yritysten tunnettuutta. Merkki sopii yritykselle, joka haluaa viestiä läpinäkyvästi siitä, että yritys ratkoo yhteiskunnallisia ongelmia ja toimii kestävän hyvinvoinnin rakentajana.

Hae Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeutta