Avainklubi ja Taloustutkimus yhteistyöhön

Suomalaisen Työn Liiton Avainklubi saa yhteistyökumppaniksi Taloustutkimus Oy:n. Avainklubi on Suomalaisen Työn Liiton palvelu, jonka tarkoituksena on kehittää suomalaisia tuotteita ja palveluita kilpailukykyisemmiksi.

– Avainklubi saa yhteistyön kautta laaja-alaista tutkimusosaamista, mikä hyödyttää palvelua käyttäviä yrityksiä. Kuluttajaymmärryksen kasvattaminen on suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kilpailukyvyn perusta. Taloustutkimus tuo vankan osaamisen kuluttajainformaation hyödyntämiseen, sanoo Suomalaisen Työn Liiton toimitusjohtaja Tero Lausala.

Avainklubin tarkoituksena on jalostaa suomalaisten arjen oivallukset menestystuotteiksi ja työllisyydeksi. Palvelu yhdistää kuluttajat ja yritykset, jotta saataisiin kilpailukykyisempiä suomalaisia tuotteita ja palveluita. Palvelussa on yli 20 000 omalla nimellään rekisteröitynyttä kuluttajaa. Mukana olevat yritykset voivat mm. hakea tuotetestaajia ja selvittää kuluttajien näkemyksiä ja toiveita sekä arjen käyttäytymistä.

Tutustu palveluun: www.avainklubi.fi

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Tero Lausala, puh.050 407 2623, tero.lausala@suomalainentyo.fi
Projektipäällikkö Merja Mantila, puh. 050 330 3640, merja.mantila@suomalainentyo.fi

Suomalaisen Työn Liitto on asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on edistää suomalaisen työn arvostusta ja menestystä. Liitto hallinnoi suomalaisesta työstä kertovia merkkejä ja verkkopalveluita, tutkii suomalaisen työn nykytilaa ja tulevaisuutta. Liitolla on yli 3000 yritys- ja yhteisöjäsentä. www.suomalainentyo.fi