Timberwisen uutuusparkettien yllätysväri on pinkki

Kotimainen Timberwise tuo tammikuussa 2015 myyntiin seitsemän uutta parkettikuosia.

Kirkkaan vaaleanpunainen Tammi Color Collection Pink on todellinen katseenkääntäjä ja jokaisen pikkutytön unelma lastenhuoneen sisustukseen. Lehtikuusi Vintage Flame -­parkettiin juurevuutta antaa puulajille tyypillinen iso, loimuava syykuvio. Tammi Beach House White -­lattian kulutettu valkoinen maalipinta vie ajatukset Southamptonin ylellisiin rantahuviloihin. Uutuuksina lanseerataan myös neljä erilaista harmaata: kaksi rouheaa Industrial-­kuosia ja kaksi utuisen luonnollista Handwashed-­kuosia.

Pinkki aloittaa Color Collection -­sarjan

– Vaaleanpunainen Tammi Color Collection Pink -­parketti on hyvä esimerkki tuotekehityksemme ennakkoluulottomuudesta sekä mahdollisuudestamme räätälöidä tuotteita erilaisten toiveiden mukaan. Mikäli kiinnostusta uutuutta kohtaan löytyy riittävästi, tuomme valikoimaamme jatkossa lisää kirkkaita värisävyjä. Kaikki on mahdollista, paljastaa Timberwisen markkinointipäällikkö Laura Lankinen.

Peittävän vaaleanpunaisen pintakäsittelyn päällä on kirkas mattalakka, joka antaa lattialle kulutuskestävyyttä myös julkitiloihin ja lasten leikkeihin. Pinkeillä parkettilaudoilla voi päällystää myös seiniä ja kattoja.

Luonnollisen utuista ja juurevan maanläheistä

Timberwisen luonnolliselle Handwashed-­kokoelmalle ovat luonteenomaisia harmoniset, utuiset värisävyt. Sarjan uudet harmaat kuosit ovat Tammi Handwashed Bole ja Tammi Handwashed Husky. Bole tarkoittaa puun runkoa, kestävää ja vahvaa sydänpuuta, joka on sävyltään pintapuuta astetta tummempaa. Arktisen vaalea Handwashed Husky -­parketti luo levollisen pohjan monentyylisille sisustuksille.

Kodikkaan maanläheisessä Lehtikuusi Vintage Flame -­parketissa lehtikuusen iso, loimuava syykuvio ja runsas värivaihtelu pääsevät oikeuksiinsa. Harjauksella parketista on poistettu havupuulle ominaista pehmeää pintapuuta. Lisäkestävyyttä antaa mattalakkapinnoite.

Graafisen teollista ja rennon ylellistä

Rouhean teollista tyyliä edustavat Tammi Industrial Ferro ‐ ja Tammi Industrial Titan -­parketit, jotka yhdessä raakojen tiili‐ ja laastiseinäpintojen kanssa muodostavat näyttävän kokonaisuuden. Syykuvioiden korostaminen vahvoilla sävyeroilla tuo kuoseihin graafista ilmettä: tummanharmaan Ferron syykuviot ovat lähes mustat. Vaaleanharmaa Titan-­parketti tarjoaa keveämmän, hienostuneen vaihtoehdon, josta ei kuitenkaan puutu särmää.

Tammi Beach House White -­parketissa yhdistyvät rento ja ylellinen Southampton‐tyyli ja perinteikäs ajan kuluttama kartanolattia. Valkoiseksi maalattu pinta on käsitelty läpikuultavaksi niin, että puun oma sävy antaa kuosiin lämpöä ja väriä. Tässä lattiassa naarmut ja kolhut eivät haittaa, vaan ne kuuluvat asiaan. Koska jokainen lauta harjataan omanlaisekseen, lattiasta tulee aina uniikki.

timberwise_uutuusparketit_

Tuotetiedot:

Tammi Color Collection PINK -­parketti, harjattu, mattalakattu, hinta 85,00 €/m2

Tammi Handwashed HUSKY -­parketti, harjattu, mattalakattu, hinta 89,90 €/m2

Tammi Handwashed BOLE -­parketti, harjattu, mattalakattu, hinta 89,90 €/m2

Lehtikuusi Vintage FLAME -­parketti, harjattu, mattalakattu, hinta 59,70 €/m2

Tammi Industrial TITAN -­parketti, harjattu, mattalakattu, hinta 92,00 €/m2

Tammi Industrial FERRO -­parketti, harjattu, mattalakattu, hinta 92,00 €/m2

Tammi BEACH HOUSE WHITE ‐parketti, harjattu, mattalakattu, 92,00 €/m2

Kaikkien parkettien mitat: 15 x 185 x 2180 mm

 

Lisätietoja:

Timberwise Oy, www.timberwise.fi

markkinointipäällikkö Laura Lankinen, puh. 050 516 9221, laura.lankinen@timberwise.fi

Viestintä: Viestintä‐ ja PR-­‐toimisto Rianno Communciations, puh. (09) 170 070
Heini Kantala, heini.kantala@rianno.fi / viestintä, kuvamateriaali, näyte-­‐ ja kuvaustuotteet

Kuvapankki: www.timberwise.fi  Mediakirjasto salasana: Lankkuparketti

Kuluttajatiedustelut: Timberwise Oy, puh. (02) 763 6420

Jälleenmyynti: Hyvin varustetut lattia-­alan erikoisliikkeet sekä rautakaupat kautta maan

Timberwise Oy on vuonna 2000 perustettu perheyritys, joka on erikoistunut yksisäleisten parkettien eli lankkuparkettien valmistukseen. Premium-­laatuiset Timberwise-­parketit ovat ensimmäisenä lattiamateriaalina saaneet oikeuden käyttää Allergia-­ ja astmaliiton myöntämää Allergiatunnusta. Avainlippu-­merkin saaneet Timberwise-­parketit valmistetaan Loimaalla, ja kotimaisten raaka-­aineiden osuus tuotteissa on aina vähintään kaksi kolmasosaa. Kaikki Timberwisen käyttämä puu tulee EU-­alueelta, PEFC-­sertifioiduista metsistä.