suomalainentyö.fi sinivalkoinenvalinta.fi avainlippu.fi

Hyvien valintojen viikko

Hyvien valintojen viikkoa vietetään 29.4.–5.5. Osallistu teemaviikkoon valitsemalla Suomelle hyvää tekeviä tuotteita ja palveluita.

STL_hyvien_valintojen_viikko_3

Hyvien valintojen viikko

Hyvien valintojen viikkoa vietetään 29.4.–5.5. Osallistu teemaviikkoon valitsemalla Suomelle hyvää tekeviä tuotteita ja palveluita.

HVV_2024_kampanjatunnus_Merkit_2

Tervetuloa mukaan teemaviikkoon

Hyvien valintojen viikko 29.4.–5.5. on kampanja, jossa kuluttajia muistutetaan suomalaisen työn valinnan vaikutuksista. Avainlippua sekä Design from Finland ja Yhteiskunnallinen Yritys -merkkiä kantavat yritykset kertovat, miksi juuri heidän tuotteensa tai palvelunsa on hyvä valinta niin yhteiskunnan, yrityksen kuin yksittäisen suomalaisenkin kannalta. 

Vapun ympärillä vietettävä Hyvien valintojen viikko on otollinen ajankohta suomalaisille miettiä omia kulutusvalintojaan. Aina ei tarvitse ostaa, mutta kun ostat, osta kotimaista. Tämä on vastuullinen valinta. Aina kun valitset kotimaista, rakennat kestävämpää tulevaisuutta meille kaikille. Jokainen valinta palautuu yhteiskunnalle luoden hyvinvointia. Valitsemalla kotimaista tuet suomalaista työtä, innovaatioita, työllistymistä ja taloutta. 

HVV_2024_Valmis_kuva_kampanjailmeella_Merkit

Yritys, hyödynnä valmiita aineistojamme viestinnässäsi!

Olemme tuottaneet jäsenyritystemme käyttöön aineistoja, jolla voit olla meidän kanssamme kampanjoimassa oman ja muiden merkinhaltijayritysten puolesta – suomalaisen työn ja yritysten hyväksi. 

Suomalaisen työn liiton jäsenyritykset voivat käyttää aineistoja vapaasti veloituksetta. Löydät kaikki aineistot extranetin Aineistot-osiosta.

Kirjaudu extranettiin

Hyvät valinnat tunnistat näistä merkeistä

Kampanjassa ovat mukana Avainlippu- ja Design from Finland -merkkituotteet ja palvelut sekä Yhteiskunnallisen Yritys -merkin haltijat.

Avainlippu

Avainlippu-merkki voidaan myöntää Suomessa valmistetuille tuotteille sekä suomalaisille palveluntarjoajille. Katso kaikki tuotteet ja palvelut, joille on myönnetty Avainlippu Sinivalkoinenvalinta.fi-palvelusta!

Sinivalkoinenvalinta.fi

Design from Finland -merkki

Design from Finland -merkki voidaan myöntää tuotteelle tai palvelulle, joka on muotoiltu Suomessa ammattimaisesti, vastuullisesti ja käyttäjälähtöisesti. Merkin saaneet yritykset viestivät avoimesti tuotantoketjustaan ja valmistusmaasta. Katso kaikki merkin saaneet tuotteet Sinivalkoinenvalinta.fi-palvelusta!

Sinivalkoinenvalinta.fi

Yhteiskunnallinen Yritys -merkki

Yhteiskunnalliset yritykset harjoittavat kestävää pitkän tähtäimen liiketoimintaa ja käyttävät voitostaan vähintään puolet toimintansa kehittämiseen tai lahjoittavat sen määrittämäänsä hyvään tarkoitukseen. Katso kaikki Yhteiskunnallinen Yritys -merkin saaneet yritykset Sinivalkoinenvalinta.fi-palvelusta!

Sinivalkoinenvalinta.fi