Uusia Yhteiskunnallinen Yritys -merkkejä myönnetty

Suomalaisen työn liiton Yhteiskunnallinen Yritys -merkkitoimikunta on myöntänyt uusia merkkejä yritysten käyttöön.

Yhteiskunnallinen Yritys -merkki voidaan myöntää yrityksille, joiden ensisijainen tavoite on ratkaista yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia ja ne käyttävät suurimman osan voitostaan tähän. Tärkeää on myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen ja toiminnan avoimuus. Suomalaisen työn liiton myöntämä Yhteiskunnallinen Yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti. Katso uudet merkinsaajat alta!

2M-IT Oy

2M-IT Oy tuottaa sosiaali- ja terveydenhuollon ICT-ratkaisuja ja niiden tukea hyvinvointialueille. Se on kiinteä osa hyvinvointialueiden arkea. 2M-IT tarjoaa tuki-, ylläpito ja kehityspalveluja perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon potilastietojärjestelmiin sekä sosiaalitoimen asiakastietojärjestelmiin.

Slice.fi

Slice.fi on Suomen suurin opiskelijaetupalvelu ja digitaalinen opiskelijakortti. Suomen opiskelijaedut ja työpaikat löytyvät maksuttomasta opiskelijakorttisovelluksesta, jolla voi selata ja lunastaa tuhansien yritysten opiskelijaetuja noin 140 paikkakunnalla Suomessa. Slice on tarkoitettu kaikille opiskelijoille toisesta asteesta korkeakouluihin.

Nuorcamino Oy

Salolainen Nuorcamino tarjoaa elämys- ja asiantuntijapalveluita ja sen liiketoimintamallin ytimessä on positiivinen ympäristövastuu. Nuorcaminon tehtävänä on rakentaa kestävää ja vastuullista huomista, ja kumppanuutta innovointiin, palvelumuotoiluun, tuotteistamiseen ja tarinallistamiseen.

Suomen Keskinäinen Potilasvakuutusyhtiö

Suomen Keskinäinen Potilasvakuutusyhtiö on yliopistollisten hyvinvointialueiden ja HUS-yhtymän omistama keskinäinen vakuutusyhtiö, jonka tehtävänä on turvata asiakkaidensa ja omistajiensa potilasvahinkoriskit. Yhtiö myöntää potilasvakuutuksia viidelle perustajaosakkaalleen, jotka ovat HUS-yhtymä, Varsinais-Suomen hyvinvointialue, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue, Pirkanmaan hyvinvointialue ja Pohjois-Savon hyvinvointialue.

Kaikki Yhteiskunnallinen Yritys -merkki yritykset

Sinivalkoisesta Valinnasta löydät kaikki Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeuden saaneet yritykset.

www.sinivalkoinenvalinta.fi

Teillekin Yhteiskunnallinen Yritys -merkki?

Yhteiskunnallinen Yritys -merkki on luotettava keino viestiä, että yritys on perustettu ratkomaan yhteiskunnallisia haasteita. Merkki lisää yhteiskunnallisten yritysten tunnettuutta. Merkki sopii yritykselle, joka haluaa viestiä läpinäkyvästi siitä, että yritys ratkoo yhteiskunnallisia ongelmia ja toimii kestävän hyvinvoinnin rakentajana.

Hae Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeutta