Tammer-Tukku Oy voitokkaana EY:n yrittäjäkilpailussa

Tammer-Tukku Oy palkittiin Vuoden Perheyrittäjänä perjantaina 4.11. EY Entrepreneur of the Year 2016 -juhlagaalassa, Finlandia-talossa.

Olemme ylpeitä saamastamme tunnustuksesta.  Meille tämä on tunnustus 62 vuoden rohkeudesta, periksi antamattomuudesta ja kovasta työnteosta. Omalla esimerkillämme ja tekemisellämme haluamme rohkaista jokaista suomalaista toimimaan niin, että voimme jatkossakin olla ylpeitä Suomesta ja suomalaisesta työstä. Me Tammer-Tukussa jatkamme toimintaamme samalla intensiteetillä kuin tähänkin asti, ja varmistamme näin omalta osaltamme edelleen kasvavan, kehittyvän ja erityisesti kannattavan suomalaisen yritystoiminnan, kertoo Tammer-Tukun toimitusjohtaja Zachary Mäenpää.

EY Entrepreneur of the Year 2016 -kilpailua järjestetään yli 60 maassa ympäri maailman. Kilpailu järjestettiin tänä vuonna jo 14. kerran. Kansainvälisesti merkittävän kilpailun tavoitteena on etsiä rohkeita ja menestyneitä yrittäjiä, ja palkita heistä parhaat, sekä nostaa esiin inspiroivia tarinoita yrittäjyydestä.

Lisää tietoa kilpailusta:

http://www.ey.com/fi/fi/about-us/entrepreneurship/entrepreneur-of-the-year/ey-entrepreneur-of-the-year-2016-finalistit—family-business-award-of-excellence

Lisätietoja:

Zachary Mäenpää, toimitusjohtaja, Tammer-Tukku Oy, puh. 040 7213 193, zachary.maenpaa@tammertukku.fi
Vesa Mäenpää, kaupallinen johtaja, Tammer-Tukku Oy, puh. 040 5290 211, vesa.maenpaa@tammertukku.fi

Kuva:
Vasemmalta: Kone Oyj:n hallituksen varapuheenjohtaja Jussi Herlin, Tammer-Tukun kaupallinen johtaja Vesa Mäenpää, Tammer-Tukun hallituksen jäsen ja neuvonantaja Reijo Mäenpää, Tammer-Tukun toimitusjohtaja Zachary Mäenpää sekä Lauri Oinaala, Nordic Director for Family Business Center of Excellence

Kuvat ladattavissa: https://www.dropbox.com/sh/usbttkai3emt4si/AABXOlNVOGnfsnJKBnqzHILDa?dl=0

Tammer-Tukusta lyhyesti:
Vuonna 1954 perustettu Tammer-Tukku Oy on yksi Pohjois-Euroopan johtavista kuluttajatuoteyhtiöistä. Jatkuvasti uusiutuva, lähes 10000 tuotenimikettä sisältävä valikoimamme kattaa kuluttajan tarpeet hittituotteista kotona päivittäin käytettäviin tuotteisiin.

Olemme pirkanmaalainen perheyritys, ja ylpeitä voidessamme työllistää lähes 200 kuluttajatuoteammattilaista. Jo kolmannessa polvessa toimivana perheyrityksenä uskomme pitkiin asiakassuhteisiin ja yhteistyökumppanuuksiin. Liikevaihtomme on noin 83 milj. €.

Tammer-Tukun tunnetuimmat tuotemerkit ovat Rentosauna, Mustang ja Maku Kitchen Life. Tammer-Tukku jakelee Suomessa myös mm. seuraavia kansainvälisiä tuotemerkkejä; Hasbro, Shell, Black + Decker ja Red Bull.

www.tammertukku.fi