Uusia Yhteiskunnallinen Yritys -merkkejä myönnetty

Suomalaisen Työn Liiton Yhteiskunnallinen Yritys -merkkitoimikunta on myöntänyt uusia merkkejä yritysten käyttöön.

Yhteiskunnallinen Yritys -merkki voidaan myöntää yrityksille, joiden ensisijainen tavoite on ratkaista yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia ja ne käyttävät vähintään puolet voitostaan tähän. Tärkeää on myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen ja toiminnan avoimuus. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen Yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti. Katso uudet merkinsaajat alta!

Asuntosäätiö Sr / Asuntosäätiön Asumisoikeus Oy

Asuntosäätiö sr -konserni tekee työtä asuntopulan voittamiseksi ja yleisen asumistason kohottamiseksi. Säätiö kehittää sosiaalista asuntorakennustoimintaa sekä pyrkii luomaan puisto- ja puutarhavaltaisia asuntoalueita, jotka on suunniteltu asunnon tarvitsijain etuja ja erityisesti lasten ja nuorison huollon asettamia vaatimuksia silmällä pitäen. Missiona on Hyvä koti kaikille. Säätiön tarkoituksena ei ole välittömän voiton tai taloudellisen edun tavoittelu.

BearIT Oy

BearIT Oy on Tampereella ja pääkaupunkiseudulla toimiva ohjelmistotalo, joka työllistää kolmisenkymmentä osaajaa. Yritys auttaa eri alojen asiakkaita vaativissa ohjelmistoprojekteissa ja tuottaa joustavasti digitaalisia ratkaisuja. BearIT Oy:n toimintaa ohjaavia arvoja ovat asiantuntijuus ja työllistyminen: se valmentaa IT-alan osaajia ja kehittää työllistymistä edistäviä ratkaisuja.

Oulun Moniasunnot Oy

Oulun Moniasunnot Oy on yleishyödyllinen yritys, joka rakennuttaa, isännöi ja vuokraa kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja. Vuonna 1996 perustettu yhtiö toteuttaa sosiaalista asuntotuotantoa: se rakennuttaa asuntokohteensa itse, jotta voi vaikuttaa niiden sijaintiin ja varmistaa kohtuullisen vuokratason.

Punainen Risti Ensiapu Oy

Vuonna 2017 toimintansa aloittanut Punainen Risti Ensiapu on Punaisen Ristin keskustoimiston ja piirien 100 % omistama yhtiö, jonka toimialana on ensiavun ja terveystiedon koulutus, ensiapu- ja turvallisuustuotteiden myynti sekä ensiavun ja terveystiedon kouluttajien kouluttaminen koko Suomen alueella. Ensiavun ja terveystiedon koulutusta tarjotaan yksityishenkilöille, yhteisöille ja yrityksille sekä Suomen Punaisen Ristin oman valmiuden kohottamiseksi.

Tam-Silk Oy

Tam-Silk on kotimainen vaatevalmistaja, joka valmistaa pääasiassa omien brändien alla trikoovaatteita mutta tekee myös jonkin verran muille brändeille alihankintaa. Yhtiön tarkoitus on tuoda vaateteollisuus takaisin Suomeen. Yritys valmistaa kaikki tuotteensa Suomessa, Kangasalla.

Tehdas 108 / Tehdassaaren Osuuskunta

Vuonna 2013 perustettu Tehdassaaren Osuuskunta hallinnoi ja operoi Nokian Tehdassaaressa sijaitsevaa Luovaa Keskusta, ja vuokraa tilojaan kunnille, yrityksille ja yksityisille mm. juhla-, kokous-, tuotanto-, ja ateljee-käyttöön, sekä myy palvelutuotteita. Osuuskunta järjestää monipuolisia kulttuuritapahtumia ja pyörittää toimitiloissaan Café Saarta sekä Satakasi Shopia.

Tehdas 108:ssa on 7 vuoden aikana kehitetty 108-toimintamalli, joka toimii organisaation perustana. Se tarjoaa kokonaisvaltaisia ja pitkäjänteisiä ratkaisuja keskeisiin ympäristö-, sosiaali- ja työvoimapoliittisiin haasteisiin.

 

Kaikki Yhteiskunnallinen Yritys -merkki yritykset

Sinivalkoisesta Valinnasta löydät kaikki Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeuden saaneet yritykset.

www.sinivalkoinenvalinta.fi

Teillekin Yhteiskunnallinen Yritys -merkki?

Yhteiskunnallinen Yritys -merkki on luotettava keino viestiä, että yritys on perustettu ratkomaan yhteiskunnallisia haasteita. Merkki lisää yhteiskunnallisten yritysten tunnettuutta. Merkki sopii yritykselle, joka haluaa viestiä läpinäkyvästi siitä, että yritys ratkoo yhteiskunnallisia ongelmia ja toimii kestävän hyvinvoinnin rakentajana.

Hae Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeutta