Lojer voitti merkittäviä kilpailutuksia

Lojer on voittanut Suomen suurimpien sairaanhoitopiirien merkittäviä kilpailutuksia. Pirkanmaan sairaanhoitopiiri (PSHP) valitsi Lojerin toimittamaan sairaalasängyt, potilaspöydät, yleistutkimuspöydät ja potilaspaarit kaksivuotisen sopimuskauden ajaksi. Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri (HUS) ja Helsingin kaupunki valitsivat Lojerin vastaamaan potilassänkyjen huoltopalveluista.

PHSP keskitti sairaalakalusteiden hankinnan Lojerille

PHSP keskitti sairaalasänkyjen, potilaspöytien, yleistutkimuspöytien ja potilaspaarien hankinnat Lojerille kaksivuotisen sopimuskauden ajaksi. Lisäksi sopimukseen sisältyy optio 1 + 1 lisävuodesta.

– Asiakkaan kannalta on käytännöllistä asioida vain yhden toimittajan kanssa, poikkeuksellisen suurta hankintasopimusta selittää Lojerin myyntijohtaja Jouni Maksimainen. – Toki volyymin ollessa näin suuri pystyimme myös tekemään erittäin kilpailukykyisen tarjouksen.

HUS ja Helsingin kaupunki valitsi Lojerin potilassänkyjen huoltopalveluiden tuottajaksi

Lojer on viime vuosina panostanut palveluliiketoiminnan ja huoltojen kehittämiseen. PSHP on toiminut edelläkävijänä kalustehuoltojen ulkoistamisessa – Lojer on vastannut esimerkiksi lähes 2000 PSHP:n sähkökäyttöisen sairaalakalusteen huollosta, joista puolet on Lojerin valmistamia.

HUS on nyt siirtymässä samaan toimintamalliin. Lojerin vastuulle siirtyi yli 3000 sängyn huollot HUS:n ja Helsingin kaupungin eri yksiköissä.

Lojer hoitaa määräaikaishuollot ajallaan, korjaushuollot tarpeen mukaan, ja raportoi työt asiakkaan laiterekisteriin. Huoltotyön määrä pääkaupunkiseudulla lisääntyi niin paljon, että Lojer palkkasi lisää henkilökuntaa sitä hoitamaan.

– Tämän kilpailutuksen voitto vahvistaa, että strategiamme on osunut oikeaan, Maksimainen toteaa. – HUS:n ja Helsingin kaupungin kanssa tehty huoltosopimus on laajuudeltaan alan suurin. Volyymin kasvaminen mahdollistaa meille osaamisen ja palvelukokonaisuuden jatkuvan kehittämisen ja laajentamisen.

Lisätietoja:

Myyntijohtaja Jouni Maksimainen, puh. 040 5483131

www.lojer.com

 

Lojer Group on Suomen ja Pohjoismaiden johtava hoitokalusteiden valmistaja. Yhtiön toiminta on jo vuodesta 1919 perustunut laadukkaisiin tuotteisiin ja vahvaan omaan tuotekehitykseen sekä kotimaiseen valmistukseen hyödyntäen korkeatasoista tuotanto- ja tuoteteknologiaa. Tuotevalikoimaan kuuluvat sairaalasängyt, leikkauspöydät, seniori- ja hoitokalusteet, hoito- ja hierontapöydät sekä fysioterapiatarvikkeet. Konsernin liikevaihto on 20 M€ ja se työllistää 140 henkilöä neljässä maassa. Yhtiön liikevaihdosta yli 60 % tulee Suomen ulkopuolelta, tärkeimpiä vientialueita ovat Skandinavian lisäksi Venäjä ja IVY-maat, Saksa ja Itä-Aasia